De mest stillede spørgsmål om tatoveringsfjernelse - Cosmo Laser

De mest stillede spørgsmål om tatoveringsfjernelse

FAQ omkring tatoveringsfjernelse

Hvor mange behandlinger kræver det?
Hvordan virker laserbehandlingen?
Og hvad koster det at få fjernet min tatovering?

Det og meget andet svarer jeg på i dagens mail.

Så hvis du overvejer, at få fjernet en tatovering, så læs blot videre og få svar på de mest stillede spørgsmål omkring tatoveringsfjernelse.

For Cosmo kundernes mest stillede spørgsmål kommer her …

FAQ 1: Hvordan virker laserbehandlingen?

Svar: Laserens puls spalter pigmenterne i din tatovering, og disse pigmenter (såkaldt små farvepartikler) bliver så transporteret ud af din krop igennem dit lymfesystem.

Behandlingen er lidt ubehagelig, men er heldigvis hurtigt overstået, da vi anvender PicoWay laser. Det er markedets hurtigste laserteknologi og betyder samtidigt, at det kræver færre behandlinger (= mindre ubehag).

Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at købe en effektiv lokalbedøvende creme, som kan reducere ubehaget betragteligt.

tatoveringsfjernelse

FAQ 2: Kan min tatovering komplet fjernes?

Svar: Både ja og nej. Det afhænger nemlig bl.a. af farven på din tatovering og blækken, der er anvendt. De fleste tatoveringer kan fjernes så godt som 100%. Men i nogle tilfælde er det ikke muligt at blive helt blækfri, simpelthen fordi farven ligger meget dybt og indkapslet i huden.

Det er primært ved fjernelse af sorte tatoveringer, hvor vi oplever de bedste resultater. Farvede tatoveringer er sværere, især farverne gul og blå.

tatoveringsfjernelse
tatoveringsfjernelse stjerne farve

Vær dog opmærksom på, at der KAN være opstået små ar eller pigmentforandringer, i forbindelse med at du blev tatoveret. Og disse vil blive synlige, når din tatovering er fjernet.

FAQ 3: Hvor mange behandlinger kræver det?

Svar: Igen afhænger det af blækken og farven, samt størrelsen på din tatovering. Men som udgangspunkt kræver det mellem 6-10 behandlinger.

I starten skal du have 1 behandling hver fjerde uge, men efter nogle behandlinger kan du godt blive vejledt i, at der skal gå lidt længere i mellem dit forløb, så din krop kan få ro til at arbejde og udskille blækpartiklerne.

tatoveringsfjernelse

Du vil af samme årsag ikke kunne se en forskel efter de første par behandlinger, da det kræver 6-12 mdr. før din krop har skillet sig af med blækken.

FAQ 4: Hvad koster det at få fjernet min tatovering?

Svar: Prisen for tatoveringsfjernelse er meget forskellig fra tatovering til tatovering. Det afhænger af størrelsen på din tatovering, samt hvor mange behandlinger du behøver.

 

For at finde prisen pr. behandling, skal du finde arealet af din tatovering. Eller du kan bruge denne vejledende størrelsesguide du kan finde her.

 

Har du flere spørgsmål?

Så giv os et kald på tlf. 35394400 eller skriv dit spørgsmål til info@cosmolaser.dk

Book en gratis konsultation

Hvis du overvejer at få fjernet din tatovering, så book en gratis konsultation og hør mere omkring vores tatoveringsfjernelse. Konsultationen er helt gratis og uforpligtende og varer ca. 20 minutter.

 

Ha’ en dejlig dag,

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser