Vi elsker at give dig den bedste oplevelse! - Cosmo Laser

Vi elsker at give dig den bedste oplevelse!

Men hvordan opnår vi egentligt det…?

Hos Cosmo er noget af det, vi vægter højest – udover høj sikkerhed, faglighed og tilgængelighed – det at skabe gode resultater for vores kunder.

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og går aldrig på kompromis med de regler, der er gældende for at sikre din sikkerhed.

Din gratis konsultation , som du skal til inden din første behandling, er bl.a. et led i din sikkerhed under dit behandlingsforløb hos os.

Alle vores behandlere er specialuddannede, kosmetiske sygeplejerske r med efteruddannelse i alle behandlinger, de udfører.

Dette siger vores kunder om Cosmo

Jeg har samlet nogle af vores kunders udtalelser af deres oplevelse hos os, som jeg meget gerne vil dele med dig…

God behandling i Aarhus

“Jeg har haft en samtale og en IPL behandling hos Marie i Aarhus og hun er simpelthen så sød og imødekommende! Man føler sig helt sikkert i gode hænder og jeg kan kun anbefale at tage til en konsultation hvis det er noget man overvejer :)”

“Gode hænder” og tryghed!

“Jeg føler mig altid i gode hænder! Jeg føler mig velkommen, lyttet på og tryg. For mig vægter tryghed virkelig meget, uanset hvilken behandling jeg har modtaget. Jeg har været fast kunde i 4-5 år, og jeg har modtaget flere forskellige behandlinger.”

Jeg er helt vild med Cosmo…

“Jeg er helt vildt med Cosmo Laser som i den grad får mig til at føle mig i trygge hænder. Jeg skal i gang med flere forskellige slags behandlinger hos dem, og allerede efter første behandling ved jeg at jeg har valgt det rette sted. Jeg kan varmt anbefale dem. De er ordentlige og fagligt dygtige.”

Super dygtige hos Cosmo

“Jeg har efterhånden fået en del behandlinger hos Cosmo , og lige meget hvilken behandling jeg har fået , og om jeg har været model , så har jeg altid oplevet en meget professionel behandling og rigtig god service , jeg kan kun anbefale stedet.”

Har du fået nok?

Eller kan du klare, at læse lidt flere kundeanmeldelser? (…det varmer jo helt hjertet at læse dem!)

Er simpelthen blevet taget så godt imod

“Er simpelthen blevet taget så godt imod, første behandling er overstået og jeg glæder mig til flere. Dejligt personale og man er ikke utryg omkring noget. De er meget åbne og venlige og gode til at forklare og tage imod en.”

Meget tilfreds!

“Jeg er simpelthen så tilfreds med behandlingen hver gang jeg er der. Der er altid styr på det, og de ved, hvad man er vandt til at få så resultatet bliver top lækkert hver gang.”

Professionelt og kompetent

“Jeg har fået behandlinger regelmæssigt de senere år, jeg oplever kompetent personale, en god stemning og jeg har indtil videre været særdeles tilfreds med de valgte behandlinger. Da jeg tager turen fra Fyn er det dejligt at opleve flexibelt personale, i forhold til at få en tid. Jeg kan kun anbefale stedet, og gør det gerne, til dem der spørger mig.”

 

 

Book din gratis konsultation

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og hør nærmere omkring, hvad laserbehandling mod ujævn hudtone kan gøre for dig. Konsultationen er helt gratis og uforpligtende og vil vare ca. 20 minutter.

Bemærk: Vi har i øjeblikket meget travlt. Så book din tid allerede i dag, så du kan sikre dig en tid hurtigst muligt. Vi er pt. fuldt booket i februar i City København, men har få ledige tider i vores klinikker på Trianglen København og i Aarhus.

Er du fleksibel?

Du kan blive skrevet på vores venteliste, hvis du er fleksibel og har mulighed for hurtigt at springe til, ved eventuelle aflysninger.
Ring ind på tlf. 35394400 og bliv skrevet op! 🙂

Du hører fra mig snart igen! Men indtil da…

 

Ha’ en fortsat dejlig dag,

Kristine,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS . Vi tilbyder rentefri finansiering. Så hvis du godt kunne tænke dig, at få gavn af dette tilbud, men ikke lige havde budgetteret med det, så skal du vide, at vi tilbyder dette.