Jeg havde hudoverflade #2 og #4 – hvilken har du? - Cosmo Laser

Jeg havde hudoverflade #2 og #4 – hvilken har du?

Døjer du med…

Store porer på f.eks næsen?

Eller måske har du overfladiske ar på huden?

Er din hudtekstur generelt grov?

Har du (dybe) rynker,

…og slap ‘kreppet’ hud?

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af ovenstående…

Så har du højst sandsynligt, det der kendetegnes ved ‘ujævn hudoverflade’.

Ujævn hudoverflade kan variere i graden af ujævnheden af hudens overflade.

For at gøre det nemmere at forklare, har jeg fået lidt hjælp til at lave en lille illustration , der viser hvordan de forskellige hudoverflader kan se ud:

#1 Den glatte hud

Den helt glatte hud er de færreste, der har, da huden altid vil have lidt tekstur, hvis man zoomer helt ind på den. Dog anvender mange af vores kunder Botox og/eller filler for at opnå (eller bibeholde) en flot og glattere hud.

#2 Den let grove hud

Hvis du døjer med store porer og lidt grovhed (typisk på panden, hagen eller kinderne) , har du den hud, der kaldes ‘let grov hud’. Personer med denne hud kan have stor gavn af ansigtsskrub og eksfolieringer, men vil opleve at grovheden hurtigt vil komme igen.

#3 Den grove hud

Denne hudtype kendetegnes typisk som en hud med akne og/eller dybere ardannelse. Det kan være svært selv at forbedre denne type hud. Derfor søger mange hjælp hos lægen for at modtage nogle udtørrende cremer/piller for at afhjælpe akne-dannelsen.

#4 Den kreppede hud

En ‘kreppet’ hud er en rynket hud – dette gælder både de fine linjer og dybere rynker, og ses typisk i form af mange små rynker placeret ved siden af hinanden (deraf navnet). Denne hud har typisk tendens til at være tør, men ses også på mere normal/kombinerede til fedtede hudtyper.

Ens for alle hudbeskrivelserne (pånær den helt glatte) , er at, mange vil opleve at ansigtsmakeup typisk vil forstørre eller ‘forværre’ den ujævne tekstur i huden.

Hvilken af de fire hudoverflader har du?

Jeg vil beskrive min egen hud som en mellemting af hudoverflade #2 og #4 og jeg har faktisk for kort tid siden fået udført en hudforfinende laserbehandling ved navn Matrix RF, som har været med til at gøre min hud finere og glattere.

Hvis du også ønsker at forbedre din hudoverflade, ligesom jeg gjorde, så kan du læse mere om behandlingen her.

Hør hvad vi kan gøre for dig!

Synes du, at det lyder interessant og kunne du godt tænke dig at høre hvad vi evt. kan gøre for din hud? Så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation og få en uforpligtende snak med mig eller en af mine kollegaer.

Så sammensætter vi et personligt forløb til dig. Konsultationen er helt personlig og vil vare ca. 20 minutter.

Døjer du med grov hudtekstur og/eller rynker? Og ønsker du en glattere og finere hudoverflade, så kan du nå at blive klar inden sommeren melder sin ankomst med vores populære Matrix RF behandling.

 

*Husk at du skal til en gratis konsultation inden du kan påbegynde dit forløb.

Jeg vender tilbage igen i morgen, hvor jeg vil fortælle dig lidt mere dybdegående omkring hvordan MatrixRF behandlingen er med til at give dig en finere og glattere hudoverflade .

Jeg glæder mig helt 🙂

Fortsat dejlig dag,

Emilie,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Hvis du foretrækker at betale i rater, så er dette muligt med vores rentefri finansiering 🙂 Du kan læse mere om dette lige her.