Hårfjerning er en hovedpine… - Cosmo Laser

Hårfjerning er en hovedpine…

…i hvert fald for de fleste af os

Det er tidskrævende, nogle gange pinefuldt og mest af alt super kedeligt. Men der er utroligt mange forskellige måder at fjerne hår på. Derfor har jeg i mine tidligere indlæg skrevet om forskellige hårfjerningsmetoder, så du kan finde frem til hvilken metode, der matcher dit behov bedst. Du kan (gen)læse del 1 her og del 2 her.

Permanent hårfjerning dækker forskellige behov

Det overrasker dig nok ikke, når jeg fortæller dig, at permanent hårfjerning er vores mest populære behandling, men modsat hvad de fleste tror, så er behovet for de, der vælger denne behandling, ikke altid helt den samme.

Nogle har valgt laserbehandlingen fordi de døjer med røde knopper og indgroede hår og andre fordi de ikke orker – eller har tid til – at barbere sig. Og så er der også dem, der døjer med uønsket hårvækst på ”uhensigtsmæssige” områder af kroppen, og hvor dette har en negativ indflydelse på livskvaliteten.

Heldigvis kan man komme problemet til livs med permanent hårfjerning med laser.

Fire typer, der har valgt permanent hårfjerning

Nu skal du møde fire kunder, som har hver deres årsag til at få permanent hårfjerning – måske kan du identificere dig selv med en af dem.

Type 1 “Rikke orkede ikke at barbere sig”

Siden Rikke er blevet mor, har hun haft svært ved at finde tid til sig selv – dette gik bl.a. ud over barberingen. Hun har altid synes, at det var ekstremt kedeligt at barbere ben, men nu hvor hun har fået børn, har hun også svært ved at finde tiden og roen til det.

En dag besluttede Rikke sig for at ringe ind til Cosmo og booke en gratis konsultation, for lige at høre hvad dette gik ud på. Efter en god vejledning besluttede hun sig for, at påbegynde et forløb med permanent hårfjerning i bikinilinien og armhulen, efterfulgt af underben.

Type 2 “Louise døjede med indgroede hår og røde knopper”

Modsat Rikke, har 24-årige Louise en masse tid til sig selv, men hun har længe døjet med irriterende røde knopper efter barbering – især ved bikinilinien. Hun har prøvet at skifte skraberen ud med voks, men dette gav hende indgroede hår. Som studerende havde hun ikke overvejet at få udført permanent hårfjerning, da hun havde hørt, at det er tungt for pengepungen.

En dag så hun en annonce fra Cosmo på Facebook omkring en kampagne på behandlingen og bookede straks en tid til en gratis konsultation. I dag har hun fået sin 7. behandling og er utroligt glad for sin beslutning om at starte forløbet.

Type 3 “Maryam’s hverdag blev påvirket af hendes hår”

Maryam er en livsglad kvinde, der hviler i sig selv og sin krop. Men da hun var teenager var hun meget indelukket, genert og usikker, bl.a. pga. kraftig hårvækst på kroppen. Det havde en meget negativ indvirkning på hendes livskvalitet.

Årsagen viste sig at være hormonsygdommen PCOS, som bl.a. medvirker til kraftigere hårvækst, end hvad der er “normalt”. Derfor besluttede Maryam sig for, at få lavet permanent hårfjerning og i dag er hun stort set hårfri, bortset fra enkelte opfølgende behandlinger.

Type 4 “Askim døjede med hår på ryggen”

Askim arbejder til daglig som skolelærer og underviser bl.a. i svømning og idræt. Men selv når han underviste i en varm svømmehal, tog hanaldrig sin T-shirt af. Årsagen var blot sin mørke og tætte hårvækst på ryggen, lænden og skuldrene. Han forsøgte at vokse det, men hårene kom tilbage igen efter få uger.

Askim vidste godt, at man sjældent bliver populær blandt det kvindelige køn med hår på ryggen, så da han endelig overgav sig til strandturene, så var det med T-shirten bibeholdt på.
I dag er han snart færdig med sit behandlingsforløb med permanent hårfjerning, og glæder sig til den kommende sommer. Så skal han på stranden – uden T-shirt.

Kunne du genkende dig selv?

Book en konsultation

 

Hvis du kunne nikke genkendende til ét eller flere af problemstillingerne hos vores 4 kunder, så burde du overveje permanent hårfjerning. Behandlingen har gjort en stor forskel for vores dem, og det samme kan den måske gøre for dig. Book en konsultation og hør nærmere.

Til konsultationen, som er gratis og HELT uforpligtende, har du mulighed for at snakke med en kosmetisk sygeplejerske omkring netop dit behov. Sammen vil I finde ud af et behandlingsforløb, der er tilpasset dig bedst muligt.

 

 

Du er mere end velkommen til, at booke en tid til en gratis og helt uforpligtende konsultation online eller ved at ringe til os på tlf. 35394400.

 

På gensyn i klinikken,

Mvh.
Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

 

Følg os på Instagram

Få gode tips og indblik i, hvad vi ellers laver i vores skønne klinikker. Du finder os under ‘Cosmolaser’.