Forebyg. Inden det er for sent! - Cosmo Laser

Forebyg. Inden det er for sent!

Får du søvn nok?

Mangler din hud glød?

Er du blevet mor og bekymrer du dig mere end tidligere?

Hvis du kan sige ja til ovenstående og er i 30’erne, så er du heldig!

For du har netop en alder, hvor du stadig kan nå at forebygge og få det mest optimale ud af din hud. Selv når den ældes.

Læs videre og lad mig forklare præcis hvordan.

Skin Tightening

Alderstegn hos 30+

30’erne er fantastiske. Men det er også her, vi begynder at kunne se de første alderstegn. Og hvis vi er blevet forældre, får vi mindre søvn, begynder at bekymre os mere, samt har ingen tid til vores almindelige hudplejerutiner.

Helt konkret sker der det i 30’erne, at vores huds kollagen er dalende, og det resulterer i mindre fasthed, glød og udstråling i huden. Samtidigt begynder linjer at dukke op i panden, mellem brynene, i siderne af øjnene og omkring munden.

Anbefalede behandlinger til dig, der er i 30’erne


3 x Skin Tightening – Underansigt
For at opretholde din huds kollagenniveau vil jeg anbefale dig et forløb med vores hudopstrammende laserbehandling. Den sørger nemlig for at opretholde kollagenet og elasthinet i din hud.


Det er med til at holde din hud fastere i længere tid. Den udskyder simpelthen ældningsprocessen og virker derved ekstremt forebyggende.

Behandlingen er desuden FDA-godkendt. (Hvis du ikke helt har styr på, hvad denne godkendelse betyder, så er det helt simplificeret: den højeste godkendelse indenfor Lægemiddelstyrelsen.)

skin tightening diagram

Behandlingen sætter gang i en proces i huden, og resultatet ses gradvist henover de efterfølgende 3-6 måneder. Jeg anbefaler dig et forløb á tre behandlinger med fire ugers mellemrum.


3 x Revive Skin Booster
Efter dine tre hudopstrammende laserbehandlinger vil det være en god idé at tilføre fugt til din hud i form af hyaluronsyre-injektioner i hudoverfladen.


Behandlingen er både forebyggende og giver et generelt mere ungdommeligt udseende med mere glød, udstråling og reducerede linjer. Jeg anbefaler et forløb á tre behandlinger med 14 dages mellemrum.

skin booster filler1 område Botox

Botox er effektivt til forebyggelse af mimiske rynker, og derfor vil jeg anbefale at anvende Botox i det område, du føler du er mest udsat i at få dybe rynker. F.eks. imellem brynene.


Det er NU, du skal passe bedst på din hud!

For selvom du stadig er ung, må du ikke være ligeglad med din hud.

Forestil dig et blomsterblad. Hvis du ikke passer på det og lader det krølle sammen, er det nærmest umuligt at glatte ud igen. I hvert fald ikke HELT ud igen. Det samme gælder din hud: Når først den er blevet slap og sådan lidt kreppet i overfladen, kan det være “for sent” at rette op på med laser- og injektionsbehandling.

Book en gratis konsultation

Hvis du er i 30érne og gerne vil forebygge mod for tidlig aldring, så er NU altså det bedste tidspunkt at komme igang. For jo tidligere du forebygger, jo bedre kan vi hjælpe dig med at opretholde din ungdommelige hud.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.


Fortsat dejlig dag

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.