Fedtfrysning - virker det overhovedet? - Cosmo Laser

Fedtfrysning - virker det overhovedet? Find svaret her.

Er du skeptisk omkring, hvorvidt fedtfrysning overhovedet virker?

Det var jeg også til at starte med.

Men efter at lave læst lidt mere op på fedtfrysning, så er jeg nu overbevist om, at fedtfrysning med CoolSculpting virker – og at det er den bedste metode inden for fedtfrysning.

Men hvorfor? Tænker du måske ...

Det vil jeg gennemgå her - hvor du også kan læse om, hvordan idéen til fedtfrysning startede.

Sådan fungerer fedtfrysning

Hos Cosmo Laser anvender vi den verdensførende fedtfrysningsmetode fra CoolSculpting. CoolSculpting er dem, der står bag patentet på teknologien og den eneste fedtfrysningsmetode på markedet, der har en FDA-godkendelse – hvilket er ret svært at få.

Behandlingen foregår ved, at der påsættes en eller to applikatorer på det ønskede område, og her starter nedkølingen af fedtcellerne. CoolSculpting nedkøler området til minus 11 grader, da man har fundet ud af, at det er nok til at ødelægge fedtcellerne permanent, uden at skade det omkringliggende væv og andre organer m.m.

CoolSculpting teknologien har desuden tilknyttet sensorer, der måler hudens temperatur, og hvis det bliver for koldt, så stopper behandlingen automatisk, så du undgår forfrysninger og skader.

Efter behandlingen skal området masseres i 2 minutter, da undersøgelser viser, at det forbedrer resultatet med op til 69 %.

Der går 3-6 måneder før resultatet af behandlingen viser sig, da kroppens naturlige lymfesystem tager sig af de døde fedtceller, og transporterer dem ud af kroppen på samme måde som med andre affaldsstoffer i vores krop.

Studier viser, at …

... op til 25 % af fedtcellerne i det behandlede område forsvinder efter én behandling. En stor del af de undersøgelser, der er blevet foretaget, er uafhængige studier – hvilket vil sige, at det ikke er CoolSculpting selv, der har betalt eller lavet undersøgelserne.

Klinisk forskning har faktisk publiceret hele 52 artikler om emnet.

Men hvordan er fedtfrysning blevet opfundet?

Fedtfrysningsmetoden startede faktisk med en is. I 1970 undersøgte forskere, fra Harvard Universitetet, børn, der spiste is og fik frysninger i kinderne. Dette førte til, at det gik op for lægerne Dieter Manstein og R. Rox Anderson, at is selektivt kan beskadige små lommer af fedtceller.

Og hermed begyndte studierne af fedtceller­s kuldefølso­mhed at tage fart, hvilket førte til ideen om at udvikle dette yderligere og til sidst kunne bruge denne metode som fedtfrysni­ng.

Det var startskudd­et for Coolsculpt­ings patentered­e teknologi, som i dag er verdensfør­ende inden for fedtfrysni­ng.

Fedtfrysning ikke en vægttabsløsning

Efter puberteten har alle voksne et bestemt antal fedtceller i kroppen, og dette ændres ikke, når vi tager på eller taber os. Det, der sker, er, at vores fedtceller enten udvider sig eller skrumper, men antallet er det samme.

Men med fedtfrysning kan man reducere i antallet af fedtceller, så hvis man har steder, hvor det er svært at komme af med fedtet gennem træning og sund kost, så kan området behandles med fedtfrysning, så mængden af fedtceller bliver mindre i det pågældende område.

Skulle man ende med at tage på, efter sin fedtfrysningsbehandling, så er det altså de eksisterende fedtceller, der vil udvide sig, og derfor kan man opleve, at man måske tager på, på andre områder end man er vant til.

Derfor anbefaler vi kun fedtfrysning til folk, der i forvejen lever en sund og aktiv livsstil, men som gerne vil have hjælp til at komme af med det sidste, så de får den krop, de drømmer om.

Mange tænker måske, at fedtfrysning må kunne bruges som en vægtabsløsning, da den jo fjerner fedtcellerne.

MEN hvis man som overvægtig vil benytte denne metode til at komme af med de overskydende kilo, så kan det meget hurtigt blive en RIGTIG dyr fornøjelse – og det er ikke noget, vi vil anbefale.

Derudover rammer fedtfrysning kun det ydre fedt – altså det bløde fedt, som vi kan tage fat i, og altså ikke det fedt, som sætter sig på organerne – som også er kendt som det farlige fedt.

Jeg håber, at du er blevet klogere på fedtfrysningsmetoden, og at du er blevet overbevist om, at fedtfrysning virker.

Kom ind til en uforpligtende snak om dine ønsker

Hvis du gerne vil høre mere om behandlingen og finde ud af, om dine fedtdepoter kan behandles, så er du meget velkommen til at booke tid til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores sygeplejerske vil rådgive dig i den bedste behandling ud fra dine ønsker og behov.

Vi laver fedtfrysning i vores klinikker i København, Aarhus, Hørsholm og Rødovre.

Ha' en fantastisk dag!

Maja

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.