Få svar: Er Skin Tightening den rigtige behandling for mig?

Få svar: Er Skin Tightening den rigtige behandling for mig?

Det er jo et rigtig godt spørgsmål!

Måske er det bare mig.

Men jeg syntes ikke altid, at det er lige nemt at gennemskue, om de mange behandlinger man kan få rundt omkring på byens klinikker, nu passer til mig og mine behov.

Kender du den fornemmelse?

Faktisk opdager man nogle gange et behov man ikke vidste man havde, bare fordi man hele tiden læser og ser billeder af andre som har fået ”lavet noget” for at holde deres hud ung.

 

Skin tightening behandlingen er én måde at holde huden smuk og ung på. Interessen for behandlingen er virkelig stor, men vi møder også mange som spørger

 

”Jamen, er det den rigtige behandling til mig?”

Det vil jeg prøve at besvare, ved at dele andre kunders oplevelse med behandlingen, vise deres før- og efter billeder og fortælle dig lidt mere om, hvad behandlingen egentlig kan!

Jeg tror du vil komme tættere på et svar (ellers så har jeg en løsning).

Mød Annette og Helle efter deres Skin Tightening behandlinger

Annette og Helle har begge været igennem 3 Skin Tightening behandlinger. Læs om deres oplevelse her.

Annette – kunde hos Cosmo

”Jeg har fået lavet Skin Tightening hos Cosmo. Jeg kan godt se, at jeg bliver ældre og også får rynker, og det ville jeg gerne have ”shinet” lidt op.

Jeg syntes, at jeg efter behandlingen er blevet mere fast i huden. Jeg har lige set mine før-efter billeder og jeg syntes bestemt, at jeg kan se en forskel. Behandlingen kan godt mærkes, men syntes nu ikke at den gjorde ondt. Jeg har været tilfreds med mit forløb hos Cosmo.

Det var en dejlig kvinde som behandlede mig, så jeg har kun positivt at sige. Jeg har været hos Cosmo tidligere og fået en fillerbehandling. Det er faktisk kun pengene som ikke rækker til mere som førtidspensionist, ellers kommer jeg bestemt tilbage”

Helle – kunde hos Cosmo

”Jeg har fået en Skin Tightening behandling hos Cosmo. Jeg syntes det er noget underligt noget, at man går og kigger sig i spejlet og pludselig dukker de forskellige linjer og rynker op hist og her.

Der er ligesom en uoverensstemmelse mellem, hvordan man føler sig og hvordan man begynder at se ud. Jeg syntes der er noget charmerende ved, at der kommer nogle træk som viser, at man ikke længere er 26 år. Samtidig så syntes jeg, at det er ærgerligt at komme til at se træt eller sur ud, så det vil jeg gerne have jævnet lidt ud.

Min behandling har sat gang i hudens celler, hvilket er rigtig rart at vide. Jeg fik anbefalet af min sygeplejerske, som jeg var meget tryg ved, at supplere behandlingen med en filler behandling, for at hjælpe i de dybereliggende områder i huden hvor Skin Tightening behandlingen ikke er tilstrækkelig”

Hvad er det helt præcis en Skin Tightening behandling gør?

Jo ser du! En Skin Tightening behandlingen er i bund og grund relevante for alle, som ønsker at lave en langsigtet investering i deres hud.

Skin Tightening er nemlig en virkelig god forebyggende behandling mod (flere) rynker og linjer. Behandlingen foregår ved, at laseren sender lys og varme mod din hud. Varmen stimulere dit kollagen og elastin niveau, hvilket gør din hud spændstig.

Jo højere dit kollagen og elastin niveau er i huden, desto mere spændstig og elastisk bliver den. Med alderen falder dit niveau og huden bliver mere slap. Formålet med Skin Tightening behandlingen er derfor, at øge produktionen af kollagen og elastin og dermed skabe en opstramning af dit væv.

Der er ikke tale om et decideret ansigtsløft, som du nødvendigvis kan se med dit blotte øje, men et let vævsløft, som gør at huden forbliver ”ung” i længere tid, end den ellers ville have gjort.

 

Hvis du både søger lang- og kortsigtet resultater for din hud, så anbefaler jeg at du supplerer din Skin Tightening behandling med en filler eller botox behandling.

 

Resultatet vil være et smuk og naturlig look, nu men også i fremtiden.

Få en professionel vurdering! Kom til en gratis konsultation

Intet ansigt er ens (gudskelov).

Så der findes ikke en ”one-size-fits-all” løsning på en pæn og ung hud. Det er derfor svært at svare på, om Skin Tightening behandlingen er noget for dig. Hos Cosmo sætter vi en stor ære i at sammensætte behandlingerne, så det passer perfekt til netop dit ansigt og behov.

Derfor vil vi meget gerne byde dig velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation til Skin Tightening, hvor du kan blive klogere på, om behandlingen nu er ideel for dig eller om der er andre behandlinger, som passer dig bedre. Sammen med en specialiseret sygeplejerske vil i kunne forventningsafstemme behov, økonomi og resultat.

 

Ha' en dejlig dag!

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser