Få den hud, du altid har drømt om… - Cosmo Laser

Få den hud, du altid har drømt om…

Din hud er det mest synlige på din krop…

(ja, det er jo faktisk dit største organ)

Og det afspejler din indre og ydre velvære.

Især din hud i ansigtet…

Måske er det derfor, at så mange kvinder (og efterhånden også en del mænd) går op i, at denne er velplejet.

Men nogle personer (jeg selv inklusivt) kan have behov for lidt ‘ekstra hjælp’ .

Årsagen til at nogle personer ikke helt kan stille sig tilfredse med almindelig hudpleje, eksfolierende masker osv, kan skyldes, at de har en lidt grovere hudtekstur end ‘standarden’ eller store porer, aknear, samt rynker og generelt ‘kreppet’ hudoverflade.

Laserbehandlingen, der forfiner din hud

Hos Cosmo er vi specialiserede i laser og tilbyder en bred vifte af laserbehandlinger, der opfylder forskellige behov. Heriblandt har vi en hudforfinende laserbehandling ved navn MatrixRF, som er utroligt effektiv mod grov hudtekstur, rynker og aknear .

Hjælper din hud både ude- og indefra

MatrixRF laserbehandlingen fornyer din hud udefra og booster kollagendannelsen indefra. I mit sidste indlæg fortalte jeg lidt om, hvordan du kan definere, hvilken type hudoverflade(r) du har – hvis du ikke fik læst dette, kan du finde det her.

Jeg har fået hjælp til endnu en lille illustration. Denne gang er det en illustration, der viser hvordan hudoverfladen kan forbedres med MatrixRF-laserbehandling .

Sådan virker behandlingen

Under behandlingen laver laseren mikroskopiske, kontrollerede skader i huden, som sætter gang i en fornyelsesproces i din hud. Varmen fra laseren booster samtidigt kollagendannelsen, og strammer derved huden lidt op.

Behandlingen er ikke den mest behagelige, hvorfor det er muligt at få lokalbedøvende creme på inden behandlingen udføres.

Umiddelbart efter behandlingen vil din hud føles meget varm (og lidt brændende) , men dette vil nedtage i løbet af de første 2-3 timer. (du kan følge min kollegas helingsproces her ).

Behandlingen arbejder på din hud i et år, hvor du vil opleve at din hud gradvist forbedres og virkningen er permanent, hvis det omhandler aknear.

Er MatrixRF det samme som CO 2 -laserbehandling?

Det korte svar er nej! MatrixRF er en skånsom videreudvikling af CO 2 -laseren, og har de samme gode egenskaber og (for de fleste aller vigtigst) en minimal “downtime” i helingsprocessen.

De fleste oplever CO 2 -laserbehandlingen som en meget omfattende behandling med indlæggelse og lang helingstid, som (forståeligt nok) kan afskrække mange.
Bl.a. derfor har vi stor succes med MatrixRF, da den er langt mere skånsom for huden og har meget kortere helingstid.

Hvem kan få gavn af behandlingen?

Behandlingen kan anvendes på alle mænd og kvinder over 18 år og på alle hudtyper – fra tør til fedtet hud – al hud i ansigtet og på halsen, der ikke er HELT glat, kan få gavn af en MatrixRF behandling.

Hvor mange behandlinger anbefaler vi?

Vi anbefaler 3-6 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. De fleste starter med 3 behandlinger, men hvis det er grovere ar og rynker, kan det kræve flere behandlinger.

(Men selv efter den første behandling vil du opleve en forbedring af din hud).

Kunne du tænke dig at høre mere?

Døjer du med grov hudtekstur, aknear eller rynker? Og ønsker du at opnå en finere og glattere hudoverflade? Så book en gratis konsultation i MatrixRF. Konsultationen er helt uforpligtende og udføres af en kosmetisk sygeplejerske.

Så kan du få en personlig snak med enten mig, eller en af mine kollegaer og få en vurdering af din hud, samt en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at komme tættere på dit mål. Din konsultation vil vare ca. 20 minutter.

 

Jeg vender tilbage igen på søndag…

…hvor jeg bl.a. vil dele billeder af alle os hos Cosmo, der har fået behandlingen . (Vi er nemlig ret begejstrede for behandlingen!)

Rigtig god weekend indtil da – det er jo lille fredag i dag 😉

Fortsat dejlig torsdag,

Emilie,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Vidste du, at du har mulighed for at betale i rater? Vi tilbyder nemlig rentefri finansiering 🙂 Du kan læse mere om dette lige her.