Er dine læber klar til sæsonens fester? - Cosmo Laser

Er dine læber klar til sæsonens fester?

Få rabat på flotte og fyldige julefrokost- og nytårs læber

Så er det endelig blevet december måned og sæsonens store fester såsom julefrokosten og nytårsaften ligger lige for døren. Du er sikkert allerede i gang med at finde ud af, hvilken kjole du skal have på og hvordan håret skal sættes, men hvad med læberne?

Vinterens mørke og kulde kan hurtigt gøre dine læber tørre og kedelige at se på og her er det ikke altid, at læbestiften gør nok underværker.

Derfor har vi hos Cosmo Laser lavet et helt unikt tilbud til vores MyCosmo medlemmer, hvor du kan få hele 40 % på vores ”Natural Lips by Cosmo” læbeforstørrende behandlinger i hele december måned (OBS: undtaget XO læbehandling).

Du kan altså få filler i læberne, som passer lige præcis til din ansigtsform. Hvis du er i tvivl, om filler i læberne er noget for dig, så læs nærmere her om, hvad filler egentlig er og hvordan det virker.


Sådan virker filler i læberne

Det er ikke alle, der er født med naturligt flotte og fyldige læber. Derfor er filler i læberne en utrolig populær behandling, som er med til at give kvinder (og nogle mænd) læber, de er glade for. Vi behandler alle former for læber – alt fra de helt smalle læber, til de skæve eller dem, der bare ønsker lidt ekstra fylde eller mere defineret læbekant. 

Ved hjælp af filler i læberne, kan du – med respekt for din naturlige læbeform – få skabt mere symmetri, definition og fylde i dine læber, så du får lyst til at tage den knaldrøde læbestift frem til julefrokosten.

Hvis du også ønsker at få 40 % på julefrokost- eller nytårslæberne, men endnu ikke er MyCosmo medlem så skynd dig ind at læse nærmere om, hvordan du bliver MyCosmo medlem lige her.


Hvor mange behandlinger skal du have med filler?

Som udgangspunkt behøver du kun en enkelt behandling med læbe filler. I nogen tilfælde kan det være nødvendigt, med et par opfølgende behandlinger, hvis dine læber, som udgangspunkt, er meget smalle. Det kan også være en nødvendighed, hvis du har behov for mere fylde eller definition i dine læber.

Varigheden af resultatet er forskellig fra person til person, men normalt 3-6 måneder, når det drejer sig om læbe filler. For at holde resultatet ved lige, anbefaler vi en opfølgende behandling 1-2 gange om året, hvilket også forlænger holdbarheden i området.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling. 

 

Sådan får du naturlige læber, der passer til dit ansigt

Hos Cosmo har vi fokus på at bringe det bedste frem i dig. Vores mål er nemlig altid at skabe det mest naturlige resultat, som overhovedet muligt.

Vi kigger derfor på symmetrien i dit ansigt, når vi behandler dig i filler. Vi vurderer bl.a., om der er balance mellem din over- og underlæbe, om dine læber er skæve og om du eventuelt mangler fylde. Hvis din overlæbe eksempelvis er skæv og underlæbe meget smal i forhold til overlæben, så skaber vi balance ved hjælp af filler. Se de forskellige eksempler illustreret forneden.

Har du ikke prøvet filler før? Book en gratis og uforpligtende konsultation

Inden du får lavet en læbeforstørrende behandling hos Cosmo Laser, skal du booke en gratis og uforpligtende konsultation i vores klinik. Enhver laser og injektionsbehandling kræver jf. Styrelsen for Patientsikkerhed en konsultation forud for den første behandling.

Til konsultationen vil du få mulighed for at tale om dine ønsker, og få personlig vejledning af vores dygtige sygeplejersker. Derudover vil du få alt den nødvendige information med hjem, så du er velinformeret om din kommende behandling. Book en gratis konsultation lige her.