Disse resultater kan du forvente med fedtfrysning - Cosmo Laser

Disse resultater kan du forvente med fedtfrysning

Få gode resultater med fedtfrysning

Fedtfrysning med CoolSculpting Elite er en behandling, som fryser fedtet væk, hvilket betyder, at du faktisk kan opnå en fedtreduktion uden kirurgi.

Det er der sikkert mange, som synes lyder helt fantastisk, hvilket det også er! Men hvilke resultater kan du egentlig få med fedtfrysning og hvor lang tid går der før, at du kan se det endelige resultat? Det fortæller jeg dig nærmere om i dette blogindlæg.

Du får en fedtreduktion på hele 20-25 %

Hvis vi skal starte helt kort med det allerbedste, som du får ud af en behandling med fedtfrysning, så er det helt klart, at du får reduceret 20-25 % fedtceller i det ønskede område!

Fedtfrysning med CoolSculpting Elite er udviklet på baggrund af at fryse fedt uden at ødelægge det omkringliggende væv. Der er foretaget en masse studier for at sikre, at behandlingen rent faktisk virker og at den er sikker.

Resultatet af din behandling med fedtfrysning kommer ikke med det samme, da det er en proces for din krop. Fedtfrysning foregår nemlig ved, at fedtcellerne fryser og hermed krystalliserer. Herefter udskilles fedtcellerne naturligt ud af kroppen gennem nyrerne. Du kan typisk se resultater ret hurtigt, men det endelige resultat ses efter 3 måneder. Læs mere om fedtfrysning her.

Er resultaterne lige så gode som ved fedtsugning

Hvis man ”blot” har noget genstridigt fedt, som man ikke kan slippe af med på trods af træning og sund kost, anbefaler vi klart at få lavet en fedtfrysning fremfor fedtsugning eller kirurgi.

Resultaterne er nemlig rigtig gode ved en fedtfrysningsbehandling. Udover at du slipper for det uønskede fedt på et bestemt område, er der heller ikke nogen nedetid eller alvorlige bivirkninger ved fedtfrysning, som der f.eks. er ved fedtsugning eller kirurgi, hvor du skal syes, slappe af i noget tid efter osv.. Med fedtfrysning med CoolSculpting Elite kan du fortsætte din almindelige dagligdag lige efter behandlingen.

Hvis du dog reelt er overvægtig og har meget overskydende fedt, er det bedre for dig at gå på vægttab eller få lavet en fedtsugning. Det samme gælder, hvis du kæmper med overskydende hud efter et vægttab, da fedtfrysning ikke kan hjælpe dig her. Det kræver nemlig en operation, hvor man fjerner huden.

Se selv de gode resultater af fedtfrysning her

Bare rolig, nu kommer det du har ventet på! Selvfølgelig kan vi skrive oceaner af lange tekster om, hvor god en behandling fedtfrysning er, men et billede siger mere end tusinde ord. Derfor forærer vi dig her to virkelig gode før og efter billeder af kunder, der har fået lavet fedtfrysning med CoolSculpting Elite. Resultaterne taler vist for sig selv!

før efter fedtfrysning

Her ser du et før og efter billede af en kvinde, der har fået lavet fedtfrysning med CoolSculpting Elite på maven.

før efter fedtfrysning ryg

Her ser du et før og efter billede af en mand, der har fået lavet fedtfrysning med CoolSculpting Elite på rygdellen.

Book tid til en gratis konsultation

Er du også blevet nysgerrig på fedtfrysning efter, at du kan se, hvor gode resultaterne er? Så book tid til en gratis konsultation og få rådgivning om dit eventuelle behandlingsforløb. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Rigtig god dag

Maja

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

maja

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.