Kombiner fedtfrysning

Disse behandlinger kan du kombinere med fedtfrysning

Kombinér behandlinger og kom endnu tættere på drømmekroppen

Fedtfrysning med CoolSculpting Elite er en helt fantastisk behandling, som reducerer fedt helt uden kirurgi. Hvis du får en fedtfrysning, mister du hele 20-25 % af fedtcellerne i det ønskede område. Fedtfrysning er derfor ideel til dig, der kæmper med for meget fedt på bestemte områder og ikke kan slippe af med det på trods af, at du træner og spiser sundt.

Hos Cosmo er vi ret glade for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat. Selvom fedtfrysning er en rigtig effektiv behandling i sig selv, anbefaler vi også i nogle situationer at kombinere fedtfrysning med andre behandlinger. Det afhænger af, hvilke udfordringer og behov du har. Derfor vil vi i dette blogindlæg fortælle dig lidt nærmere om, hvilke behandlinger du kan supplere fedtfrysning med for at komme tættere på netop DIN drømmekrop.

FÅ RÅDGIVNING OM FEDTFRYSNING

# Kombinér fedtfrysning med Profhilo body og stram huden op

Efter du har fået en behandling med fedtfrysning, kan du med fordel få lavet Profhilo body, som kan hjælpe med at stramme huden yderligere op i de behandlede områder. Profhilo body er en injektionsbehandling som ved hjælp af hyaluronsyre forynger huden, regenererer fedtvævet og aktiverer dannelsen af kollagenfibrene i huden.

Hvis du oplever løs, kreppet eller slap hud og derfor ønsker at få noget mere fylde i huden eller at få din elasticitet tilbage, så er Profhilo body en ideel behandling til dig. Hvor fedtfrysning jo gør, at du mister fedtceller i det behandlede område, genskaber Profhilo body hudens naturlige foryngelse i alle celletyper, hvilket giver dig en mere spændstig, jævn og stram hud.

Derfor er en kombination af fedtfrysning og Profhilo body en perfekt behandling for dig, hvis du både kæmper med genstridig fedt og løs hud på visse steder af kroppen.

# Filler kan suppleres med behandling af fedtfrysning på hage

Filler er også ideel at kombinere fedtfrysning med, hvis du får behandlingen i forbindelse med dobbelthage. Filler er nemlig en injektionsbehandling, der kan få dig til at se friskere ud eller få mere volumen i ansigtet.

Da hagen netop bliver mindre ved fedtfrysning pga. reduktionen af fedtceller, kan man herefter med filler gå ind og forme ansigtet yderligere efter ønske. Hermed slipper du af med dobbelthagen og får en flottere og mere skulptureret ansigtsform efter dit ønske.

Hør nærmere om de forskellige behandlinger til en gratis konsultation

Vil du gerne høre nærmere om, hvilke behandlinger, der kan give mening for dig at kombinere med fedtfrysning? Så book tid til en gratis og uforpligtende konsultation og få professionel rådgivning af en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Rigtig god dag

Maja

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.