Det er ikke alderen, der afgør om du kan få udført Skin Tightening - Cosmo Laser

Det er ikke alderen, der afgør om du kan få udført Skin Tightening

Du tror muligvis, at Skin Tightening kun er for ‘modne’ kvinder og mænd…

 

Men sådan hænger det ikke nødvendigvis sammen!

 

Faktisk er det meget svært at genopbygge en hud, når den først har mistet en stor mængde af sin kollagen (og derved fasthed).

Så dagens indlæg er dedikeret til dig, der stadig har et fornuftigt niveau kollagen i din hud, og som overvejer at prøve den hudopstrammende laserbehandling ‘Skin Tightening’.

Alt du skal vide om Skin Tightening

 

Skin Tightening er en behandling for dig, hvis du har et ønske om at få en fastere og mere opstrammet hud. Behandlingen er derfor ikke udelukkende til mænd og kvinder over en vis alder. Som regel begynder vores hud at føles slappere og ’fladere’ allerede efter, vi har rundet de 30 år.

 

Dog er det mere din hud, end det er din alder, der afgør, om behandlingen er noget for dig. Hvis du er i tvivl, så book en gratis konsultation hér hos en kosmetisk sygeplejerske og hør nærmere.

Hvis du gerne vil forebygge ældning, vedligeholde din huds kollagenniveau (hvilket er det, der bidrager til fasthed og den ungdommelige glød), så er det bare om at komme igang i god tid. Mens din hud stadig er intakt.

Udskyd aldringsprocessen med 9-12 måneder

 

Mange er ikke klar over det, men Skin Tightening laserbehandling har faktisk en permanent virkning. Forstået på den måde, at du kan udskyde din huds aldringsproces med 9-12 måneder efter et forløb med 3 behandlinger.

Din hud vil ikke stoppe med at ældes. Men de 9-12 måneder du har "vundet", har du permanent vundet.

Resultatet viser sig gradvist

 

En skin tightening behandling er ikke et “quick” fix, som f.eks. injektionsbehandlinger med Botox og filler kan være. Skin tightening behandlingen skal udføres minimum 3 gange med 1 måneds mellemrum. Og effekten af behandlingerne vil så vise sig hen over de efterfølgende 6 måneder i takt med at kollagenniveauet stiger.

 

Man kan sige, at laserbehandlingen er en langsigtet investering i din hud. Dog ved jeg fra mine kunder, at nogle oplever en effekt allerede efter én behandling. Du kan f.eks. læse om 60-årige Naya’s oplevelse med behandlingen lige hér.

 

Men det endelige – og mest optimale – resultat viser sig altså først (helt) efter 3 behandlinger og ca. 6 måneder.

Vedligehold dit resultat

 

Resultatet holder i ca. +1 år, og du kan med stor fordel supplere med 1-2 opfølgende behandlinger årligt. Din hud vil uden tvivl takke dig for denne investering, og den vil komme dig til gavn i mange år fremad.

Supplér Skin Tightening med andre behandlinger

 

Skin tightening kan kombineres med mange af vores behandlinger, da den er så alsidig. Men typisk anbefaler jeg følgende behandlinger til mine Skin tighting kunder:

Profhilo, hvilket er en helt fantastisk og opløftende injektionsbehandling til dig, der ønsker lidt ekstra løft og forbedring af din hudoverflade samtidigt. Profhilo er en del af filler-familien, og består af hyaluronsyre (fugt) og vand, som er kroppens eget naturlige fugtstof.

 

En anden behandling, jeg kan anbefale er Cosmo Boost - vores to-trins behandling hvor Skin tightening udføres efterfulgt af en fugtgivende Skin Booster injektionsbehandling. Denne behandling giver - som navnet angiver - en utrolig flot udstråling og glød, forfiner finere linjer samtidigt med at regenerere hudens kollagenproduktion indefra.

 

Spar 25% med MyCosmo - Året rundt!

Hvis du ønsker ekstra forkælelse og endnu flere fordele, så meld dig ind i MyCosmo, hvor du får 25% på dine behandlinger her. Året rundt - præcis, når det passer dig.

 

Book en gratis konsultation

Er du blevet lidt mere nysgerrig på vores kollagenboostende behandling, så book en gratis konsultation og hør nærmere. Konsultationen helt uforpligtende. Og du kan døgnet rundt booke din personlige konsultation her eller ved at ringe ind på tlf. 35394400 .

Vi sidder (næsten) altid klar til at snakke med dig 🙂 For vi har nemlig åben helt fra 7.30 til 21.00 mandag til torsdag.

Mvh. Louise
Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef

Cosmo Laser - København