Derfor forandrer din hud sig med alderen

Det er efterhånden ingen hemmelighed...

 

...at din hud forandringer sig, i takt med at du bliver ældre. De færreste ved dog, hvad det er, som forårsager disse forandringer.

 

Hvis du er én af dem, så vil de næste par afsnit være ganske spændende læsning for dig!

Lad mig prøve at forklare det kort. Vores hud har 3 lag:

 

1. Overhuden: Det yderste beskyttende lag

2. Læderhuden: Det midterste lag, som holder huden sammen 

3. Underhuden: Det inderste lag, som er hudens polstring

 

Med alderen sker der en væsentlig ændring nede i læderhuden. Læderhuden består af bindevæv, som bl.a. er dannet af kollagen- og elastinfibre. Disse to fibre gør, at din hud føles stram, smidig og spændstig. Når du er ung, så fornyer bindevævet sig helt automatisk, fordi du kontinuerligt producerer kollagen- og elastinfibre. Derfor har du en ungdommelig hud helt frem til, du bliver omkring de 25 år.

Herefter bliver bindevævet (desværre) langsommere til at forny sig, og huden mister dermed sin spændstighed og smidighed, jo ældre du bliver. Eller, det gør det, hvis du ikke gør noget for at aktivere kollagendannelsen. (Det vender jeg tilbage til!)

 

Har du samtidig brugt store dele af din ungdom i solen uden solcreme (man vidste jo ikke bedre i 70-80’erne), så stopper den naturlige fornyelse af bindevævet faktisk endnu tidligere.

 

Bare rolig – der er hjælp at hente!

 

Det lyder jo alt sammen temmelig deprimerende. Men det er nu engang den vej, det går for os allesammen. Forskellen er blot, at nogen vælger at acceptere slagets gang, mens andre ikke kan forene sig 100% med at de ser ældre ud.

 

Ingen af de to synsvinkler er forkerte. Vi har alle forskellige holdninger til det at blive ældre, og det syntes jeg kun, er dejligt.

 

Hvis du har den holdning, at du gerne vil vedligeholde hudens ungdommelige teint så længe som muligt, så findes der som sagt en løsning, der kan hjælpe dig med at holde fast i et højere kollagenniveau i længere tid.

 

Hvad kan Skin Tightening laserbehandling?

 

Til trods for, at bindevævet mister sin evne til at forny sig i samme tempo, som da du var yngre, så bevarer huden gudskelov stadig sin evne til at genopbygge sig selv. Et godt eksempel er, hvis du får et sår, så heler dette jo op igen - uanset din alder.

 

 

Det er samme naturlige mekanisme, man udnytter i en Skin Tightening. Ved at varme det dybere bindevæv op med laser, dannes der nye kollagen- og elastinfibre, som genskaber hudens elastitet og spændstighed. Resultatet er, at du får en smidigere og mere fast hud i længere tid.

 

Det er der ikke noget hokus pokus eller unaturligt i.

En langsigtet investering i din hud

En Skin Tightening behandling er ikke et quick fix, som injektionsbehandlinger eksempelvis er. Der er heller ikke tale om et konkret ansigtsløft, for det kan kun kirurgi klare.

 

Laserbehandlingen er en langsigtet investering i din hud, hvor du langsomt laver en let opstramning af huden, som gør at den fortsat ”opfører sig ung”. Behandlingerne sløver simpelthen ældningsprocessen, og holder huden aktiv, så du ser friskere og mere smidig ud - i længere tid!

Ligesom at du får den varme glød tilbage, som man ofte også gradvist mister med alderen.

 

Processen sker over ca. tre laserbehandlinger med en måned imellem. Og resultatet kommer herefter snigende i månederne efter, og holder i +1 år. Dette er afhængigt af alder, soldyrkning og naturligvis dine gener.

Vælger du at holde dit resultat vedlige, kan det anbefales at supplere med en behandling om året. Det gode er, at du sagtens kan få behandlingen om sommeren, da laserbehandlingen ikke gør din hud lysfølsom.

 

Få en personlig og faglig vurdering af din hud

 

Det kan være svært på egen hånd at gennemskue, om en Skin Tightening behandling imødekommer dine behov og forventninger. Derfor vil jeg meget gerne invitere dig ind til en gratis og uforpligtende konsultation med mig eller en af mine kollegaer.

 

Book din gratis konsultation her

 

 

Ha' en dejlig dag!

Bedste hilsner,


Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser