De 5 mest stillede spørgsmål om Skin Tightening behandlingen

I anledningen af sommerkampagnen på vores skin tightening laserbehandling, har vi haft en masse skønne kunder på besøg til en gratis og uforpligtende konsultation. Til konsultationen bliver du bl.a. klogere på, om behandlingen kan leve op til de forventninger og drømme du har, ligesom at du får besvaret alle sine spørgsmål.

Fælles for de mange konsultationer vi har haft, er at det er mange af de samme spørgsmål, som går igen! Det fik mig til at tænke over, om du mon også har stillet dig selv de samme spørgsmål mens du har fulgt kampagnen?

Jeg har i hvert fald samlet de 5 mest stillede spørgsmål om skin tightening behandlingen, og besvaret dem så godt jeg kunne.

Prøv at læs med her!

5 FAQ om Skin Tightening

#1 – Kan jeg få lavet behandlingen, selvom jeg har fået sol?

Ja, det kan du faktisk godt! Skin tightening er en af de få laserbehandlinger, som man kan udføre om sommeren da behandlingen ikke gør huden lysfølsom. Det betyder at du godt kan få lavet behandlingen, selvom du har været sydpå og fået en lækker sommer-kulør! Du skal blot være opmærksom på, at det er en god ide ikke at sidde direkte i solen 2-3 dage efter behandlingen. Derefter kan du fint begå dig i solen. Husk dog altid en god solcreme – behandling eller ej.

#2 – Sommerferien har været dyr i år, men jeg vil gerne igang! Kan jeg lave en afdragsordning?

Sommerferien kan altså nemt blive en dyr fornøjelse med ferier, god mad, alt for mange is, kolde drinks og sjove oplevelser! Den følelse kender alle herinde hos Cosmo. Vi anbefaler altid, at man forsøger at betale så meget af sin behandling som muligt, men vi giver dig også muligheden for, at supplere med en anden løsning. Hos Cosmo har vi nemlig indgået et samarbejde med SparNord bank om, at tilbyde rentefri finansiering til vores kunder. Det betyder at du kan låne penge til din skin tightening behandling uden at betale renter eller skjulte gebyrer.

#3 – Kan jeg se et resultat med det samme?

Nej, denne behandling er ikke et “quick” fix, ligesom injektioner med Botox og filler er. Skin tightening behandlingen skal udføres minimum 3 gange med 1 måneds mellemrum. Derefter vil man langsomt opleve en effekt, som kommer hen over 6 måneder. Behandlingen skal ses som en langsigtet investering i huden, og man skal derfor ikke forvente et resultat fra den ene dag til den anden.

#4 – Hvor længe holder mit resultat?

Resultatet holder normalt i +1 år, og kan med stor fordel suppleres med 1-2 opfølgende behandlinger årligt. Din hud vil uden tvivl takke dig for denne investering. Den vil komme dig til gavn i mange år fremad.

#5 – Hvorfor er det en god ide, at supplere med en fillerbehandling?

 

Jeg anbefaler mange af mine kunder, at supplere med en fillerbehandling ved kindbenene. Det gør jeg fordi, at denne behandling har en fantastisk og øjeblikkelig virkning på dit ansigt.

 

Filler er en naturlig gel bestående af hyualuonsyre (fugt) og vand. Produktet har den effekt, at den kan “fylde ud” steder i ansigtet hvor man mister fylde. Det skaber et naturligt og smukt resultat. Når vi bliver ældre, oplever vi oftest at fylden fra kinderne “synker nedad”. Det betyder at, man får mere overskydende hud omkring underansigtet ligesom at man nemt kan komme til at se ældre ud, end man er.

Ved at anvende filler ved kindbenene, kan man hjælpe huden med at blive “løftet” tilbage på sin plads. Filler og skin tightening er derfor en perfekt kombination, hvis du ønsker et underansigtsløft uden brug af kirurgi. Filler giver dig et resultat på den korte bane og skin tightening på den lange bane.

Det er en win-win situation, hvis du spørger mig!

Med ønsket som en forsat god dag,

 

Christina
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser