De 3 mest stillede spørgsmål om tatoveringsfjernelse!

De 3 mest stillede spørgsmål om tatoveringsfjernelse!

Det her bliver jeg spurgt om…

Hver dag kommer folk ind i klinikken til en gratis konsultation, fordi de ønsker at få fjernet eller reduceret deres tatoveringer.

Til konsultationen giver vi et skøn over, hvor mange behandlinger der skal til, før din tatovering er væk, ligesom vi snakker om hvordan laseren virker, samt pleje før, under og efter tatoveringsfjernelse.

Under konsultationen er der selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål – og her er der især 4 ting som næsten alle kunder, gerne vil have svar på i øjeblikket.

 

3 spørgsmål jeg får til en konsultation

 

Spørgsmål 1 – Hvor ondt gør det?

Svar: Det gør ondt at få fjernet sin tatovering. Men når det er sagt, så er den nye PicoWay® laserteknologis puls så hurtig, at farvepigmenterne spaltes og udskilles, langt mere effektivt end ved traditionel tatoveringsfjernelse. Du vil derfor skulle gennemgå færre behandlinger, føle mindre ubehag, og der vil være langt mindre risiko for skader på huden. Der køles med kold luft undervejs i behandlingen, og desuden er det muligt at købe den super effektive bedøvelsescreme “No pain”, som effektivt sikrer, at behandlingen er så godt som smertefri.

 

Spørgsmål 2 – Forsvinder tatoveringen helt?

Svar: Nogle tatoveringer kan fjernes så godt som 100%. I andre tilfælde ligger farven meget dybt og indkapslet. Her vil det ikke kunne lade sig gøre, at blive helt blækfri. Samtidig kan der i forbindelse med at tatoveringen er lavet opstå små ar i huden eller pigmentforandringer, som vil blive synlige når tatoveringen er fjernet.

 

Spørgsmål 3 – Hvad koster det at få fjernet min tatovering?

Svar: Prisen for tatoveringsfjernelse er meget forskellig, alt afhængig af tatoveringens størrelse. Den endelig pris vil blive givet til din gratis og uforpligtende konsulation. Hvis du ikke kan vente, så er du velkommen til at sende et billede af din tatovering til os i en privat besked på Facebook.

 

 

Hør mere – book en gratis konsultation

Hos Cosmo Laser, skal man altid have en gratis konsultation forud for sin første behandling. Her får du mange flere informationer om behandlingsforløbet, et prisoverslag og ikke mindst besvarelser af alle dine spørgsmål.

Du kan booke en gratis konsultation online, eller ved at ringe til os på 35394400
Hvis du ikke kan nå at blive konsulteret inden tilbuddet slutter, så er du velkommen til stadig at købe behandlingerne. Fortryder du efter din konsultation eller bliver erklæret uegnet for behandling, så refunderer vi naturligvis dine penge.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvis du har nogen spørgsmål til behandlingen eller din booking, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen mandag-torsdag fra kl. 8.00-20.00, fredag fra kl. 08.00-18.00 og lørdag fra kl. 09.00-15.00.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.