Cosmo Laser fylder 10 år

Tilgængelighed for alle.

Kosmetiske behandlinger har ikke altid været tilgængelige for alle. Og slet ikke et emne, der blev talt åbent omkring. I hvert fald ikke hvis man var “en af dem, der fik lavet noget.” For tilbage i tiden – og faktisk skal vi slet ikke så mange år tilbage – havde de fleste en klar idé omkring stereotypet på dem, som fik udført kosmetiske behandlinger. Og man kunne nemt føle sig mødt af fordomme, hvis man afslørede, at man fik noget lavet.

 

Men sådan behøvede det ikke at være!

Cosmo Laser blev i 2009 etableret med ønsket om at nedbryde tabuet omkring kosmetiske behandlinger og ændre synet på de kvinder og mænd (ja, dem behandler vi også mange af) , der vælger at “ændre” på sit udseende. Samtidigt ville vi give et modsvar til det kunstige “plastiklook” med nedtonede resultater, som fremhæver den naturlige skønhed i harmoni med resten af ansigtet.

 

Naturlige resultater. For alle.

Vi skabte en kosmetisk laser- og injektionsklinik med ambitionen om at kunne hjælpe og være tilgængelige for alle, der ønsker en større livskvalitet og at føle sig bedre tilpas i egen krop. Det afspejler sig i vores månedlige kampagner og generelle prisniveau, samt en kommunikation, der altid sigter at være imødekommende og i øjenhøjde med vores kunder.

 

Du får sandheden fra os.

Af samme årsag giver vi altid en ærlig vejledning til konsultationerne, hvor vores kunders reelle behov altid vægter højere end nemme penge i kassen. Vores vigtigste job er nemlig at fungere som vores kunders spejl, og hjælpe dem med at finde det, der giver mening for dem.

 

 

Kom og fejr med os!

I år fylder vi 10 år og vil meget gerne takke dig. For uden dig havde vi ikke stadig været her, og fået lov til at vokse så vi kan nå ud til flest mulige danskere med vores behandlinger.

Derfor vil vi MEGA gerne se dig til vores fødselsdagsfest:

Torsdag d. 14. november kl. 16-18
Ny Vestergade 1, 1. sal – 1471 Kbh K.

Tusind tak for 10 vidunderlige år!

De mest taknemmelige hilsner,

Sarah Crone,
Direktør
Cosmo Laser