Behandlingen som vil forynge din hud!

I søndags var jeg til fødselsdag…

Og mens jeg syndigt gnavede kridhvide boller og skyllede efter med varm kakao, fik jeg lejlighed til at studere min mosters hud.

Hun er en skøn- og meget travl dame på 58 år.

Mens vi sad og snakkede, lagde jeg mærke til, at huden på hendes øjenlåg og under øjenbrynene var blevet lidt tung. Linjerne og rynkerne havde efterhånden sat sit præg. Der var også kommet brune pletter i panden og på kinderne, efter mange år i solen. De små fine spindelvævsagtige karsprængninger var begyndt at sno sig rundt om næsen!

… Og huden, den var poset og løs – især i underansigtet!

 

Klart nok…

Hun er jo heller ikke 20 år længere, og disse ting er jo naturlige.

Men som den fagnørd jeg er, sad jeg og tænkte på, hvordan vores Triniti laserbehanding, ville være HELT perfekt til moster.

Nu kunne jeg aldrig finde på, at gå rundt til en sammenkomst og fortælle folk, hvilke behandlinger de ville have glæde af. Til gengæld tror jeg, at jeg vil sende hende en (diskret) mail med et link til to videoer, hvor man får en forklaring på hvad Triniti behandlingen kan, og et indblik i hvordan behandlingen foregår.

Her er videoerne til moster (og alle andre andre med uens hudtone og behov for opstramning)

Se med, når Heidi kort forklare hvordan en Triniti behandling kan hjælpe dig!

 

Se med, når Heidi laver en Triniti behandling på Laila