Advarsel: Risiko for større frihed! - Cosmo Laser

Advarsel: Risiko for større frihed!

“For første gang i årevis har jeg netop i dag taget en stram nederdel på – OG puttet skjorten ned i nederdelen!”

Er du ked af et område af din krop?

Ikke sådan drastisk, men… bare en lille smule? Nok til at du ikke er bekvemt ved at vise det kropsområde frem?

Og måske er det også lidt i vejen for den måde, du ønsker at klæde dig på. F.eks. en strid topmave, som i ovenstående eksempel.

Det har jeg. Og det har de kvinder og mænd, jeg behandler i VelaShape også!

Hvis du lige nu døjer med genstridigt fedt på kroppen, slap hud (måske efter en fødsel eller et vægttab) eller generende appelsinhud, så læs videre. For i dag deler jeg ud af de mange positive ændringer VelaShape laserbehandling kan skabe for dig.

Men først…

Hvad er VelaShape?

VelaShape III™ (som er det helt korrekte term på laseren) er en laserbehandling, der kan reducere uønskede fedtdepoter, slap hud på kroppen og appelsinhud.

Laserbehandlingen er en af de mest veldokumenterede behandlingsformer uden fedtsugning. Og til forskel fra cool-tech og fedtfrysning, som reducerer fedt, arbejder VelaShape III med at reducere fedtceller i omfang gennem opvarming af vævet.

Dette aktiverer samtidigt kollagendannelsen, som virker opstrammende, og styrker din metabolisme, så du lettere kan slippe af med de genstridige fedtdepoter.

“Nu er jeg glad for mine arme”

VelaShape kan anvendes på hele kroppen. Dog skal der være noget af “arbejde med”, så hvis din BMI er lav er du sandsynligvis ikke kandidat til at få behandlingen.

De områder mine kunder oftest får udført behandlingen er på maven, baglår og baller, overarme og hagen.

Behandlingen sætter som sagt gang i din metabolisme i det behandlede område, så resultatet sker henover flere behandlinger. Dog kan mange fornemme en forbedring allerede efter få behandlinger i form af lidt glattere og fastere hud.


Behandling af fedtdepoter på “dobbelt”-hage


Behandling af genstridigt fedt på mave


Behandling af appelsinhud på baglår

Book en gratis konsultation

Hvis du går og er ked af et område på din krop, som du ikke har kunnet forbedre selv ved hjælp af den rette kost og træning, så   book en gratis konsultation i VelaShape og lad os få en snak. Du kan også vælge at booke tid hos en af mine andre dygtige kollegaer. Vi er alle specialiserede i behandlingen.

Din konsultation er altid helt uforpligtende.

Ha’ en dejlig dag!

Lena,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

P.S.  Lige nu kan du spare 40 % på din VelaShape-behandling – udløber d. 23. februar 2020.  Køb tilbuddet her!