5 fantastiske Mors Dags gaver - til hende der har alt!

5 fantastiske Mors Dags gaver - til hende der har alt!

På søndag den 14. maj er det Mors Dag. 

På Mors Dag viser man sin taknemmelighed og kærlighed til sin mor. Mange giver deres mor en buket blomster eller et sødt kort, men hvis du gerne vil give en mere unik gave til Mors Dag, som skiller sig ud, så har vi samlet 5 bud på nogle lækre og anderledes Mors Dags gaver her. 

Mors dag kan også være en tid til at fejre og anerkende andre kvinder, der har været en betydningsfuld figur i ens liv, såsom bedstemødre, stedmødre eller søskende. Du har måske allerede en vigtig person i tankerne, som du synes, fortjener en ekstra hyldest på Mors Dag.

Uanset hvem du gerne vil hylde, så er der her 5 gode bud på, hvordan du kan forkæle den særlige kvinde i dit liv.

Og med rabatkoden Morsdag20 kan du spare 20 % på vores webshop t.o.m. den 14. maj kl. 23.59.

 

*Rabatkoden gælder ikke ved køb af gavekort og kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagner eller MyCosmo. 

 

5 gaver din mor ville elske at få 

#1 Permanent hårfjerning med laser

Denne gave vil de fleste kvinder sætte pris på at få! For udover, at hun kan se frem til at få en lækker og blød hud uden indgroede hår og røde knopper, så sparer hun også en masse tid på barbering og andre vedvarende hårfjerningsmetoder. 

Køb din gave her.

#2 Fjernelse af karsprængninger 

Karsprængninger opstår for de fleste i takt med, at vi bliver ældre. De viser sig som blå-røde forgreninger af blodårer som regel på benene, næsen eller ved kinderne. Hvis din mor døjer med karsprængninger, så vil hun helt sikkert sætte pris på at få denne behandling i gave. 

Køb din gave her.

#3 Hudforyngende laserbehandlinger

Hører du af og til din mor brokke sig over, at hendes ansigt er blevet rynket at se på? Så kunne en hudforyngede laserbehandling være den helt perfekte gave til hende. Behandlingen er skånsom og sikker, og stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen, så den fremstår mere frisk og opstrammet. 

Køb din gave her.

#4 Hudforyngende injektonsbehandlinger

Hvis din mor ikke er til laserbehandlinger, så kunne en injektionsbehandling også være løsningen. Hun kan fx vælge mellem Profhilo, Skin Booster, filler og/eller Botox, alt efter, hvad hun ønsker at opnå. Vi sikrer, at resultatet er naturligt og passer til hendes ansigt og alder, så hun bliver den bedste version af sig selv! 

Køb din gave her.

#5 Ansigtsbehandlingen Fire & Ice

Fire & Ice er en af vores allermest populære ansigtsbehandlinger! Den består af to steps, step 1 som eksfolierer huden og step 2 som beroliger og fugter den. Fire & Ice giver synlige resultater allerede efter én behandling, og din mor vil opleve, at hendes hud har fået meget mere glød og er strammet mere op. Vi anbefaler et forløb på 3 behandlinger med to-tre ugers mellemrum for det mest optimale resultat. 

Køb din gave her.

Køb et gavekort og lad hende helt selv vælge

Behandlingerne ovenfor kan købes på vores webshop, hvis du allerede nu ved, hvilken behandling din mor ville blive gladest for og gerne vil spare 20 %. Hvis du er i tvivl, kan du købe et gavekort på webshoppen eller i en af vores seks klinikker, og så kan din mor helt selv vælge mellem alle de behandlinger, vi tilbyder hos Cosmo Laser. 

Du kan finde os i København, Roskilde, Rødovre, Hørsholm, Aarhus og Vejle.