3 gode grunde til at se de flotte før/efter billeder - Cosmo Laser

3 gode grunde til at se de flotte før/efter billeder

Har du karsprængninger?

Og overvejer du at få dem fjernet?

Måske fordi du savner dine flotte ensartede ben , når du hopper i yndlingskjolen.

Eller også er du træt af at rende rundt og ligne Rudolf med en rød portvinsnæse .

(men er måske lidt i tvivl om behandlingen er for dig eller overhovedet virker…)

Så synes jeg virkelig, du skal se nogle af de flotte resultater, vores kunder har oplevet med karsprængningsfjernelse med laser.

3 gode grunde til at se de flotte før/efter billeder

Der kan være mange grunde til, at det generelt er en god idé at se før/efter billeder af enhver behandling. Her er en kort liste over de 3 største årsager til, at det er en god idé at se vores før/efter billeder af karsprængningsfjernelse.

#1 Se mulighederne

Der er mange former for karsprængninger (i hvert fald rent visuelt). Nogle er små og lyserøde, andre er meget store, mørke, og nærmest blålige i tonen.

Nogle har en rund form og ligner nærmest en lille plet, eller bums, mens andre ligner lange og sammenhængende forgreninger. Enkelte viser sig også som overordnet rødlig hud i form af diffus rødme på eksempelvis kinderne.

#2 Genkende dig selv

Ved at se en masse eksempler på forskellige karsprængninger, kan muligvis spejle dig selv i et af eksemplerne og derved bedre danne dig en idé om, hvad karsprængningsfjernelse kan gøre for dig.

#3 Ro i maven

Det kan være en stor fordel at se nogle billeder af de resultater, der kan opnåes med behandlingen inden du kaster dig ud i et forløb med karsprængningsfjernelse. På den måde har du en idé om, hvad du kan forvente hvilket kan hjælpe dig med at have ro i maven i løbet af dit eventuelle forløb.

Behandling af diffus rødme med karsprængningsfjernelse

Behandling af karsprængningsplet på siden af næsen

Behandling af store blå-lilla forgreninger på ben med karsprængningsfjernelse

Behandling af ujævn hudtone i form af solskader og karsprængninger

Behandling af karsprængning på siden af næsen

 

Book en gratis konsultation

Husk at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, inden din første behandling. Her vil du en snak og mere grundig information omkring behandlingen. Konsultationen er gratis og helt uforpligtende og vil vare ca. 15 minutter.

Du kan booke din tid nemt og hurtigt lige her. Du er også velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400 og få hjælp til din booking. Vi glæder os til at snakke med dig! 🙂

I tvivl om noget?

Hvis du sidder tilbage med specifikke spørgsmål, du gerne vil have besvaret inden din gratis konsultation, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. 35394400.

Ha’ en dejlig dag!

Louise,
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

P.S. Hvis januar har været en måned, med mindre plads i budgettet, så husk at vi tilbyder rentefri finansiering. Du kan læse mere om dette her.