Q&A med sygeplejerskerne - Del 3: Hvad er prisen på permanent hårfjerning?

Q&A med sygeplejerskerne - Del 3: Hvad er prisen på permanent hårfjerning?

Så er det blevet tid til den tredje del af vores Q&A med sygeplejerskerne om permanent hårfjerning. Læs med her, hvor vi blandt andet fortæller dig nærmere om, hvad prisen på behandling med permanent hårfjerning er.

Fik du ikke læst de to første dele af vores Q&A med sygeplejerskerne, så kan du her læse del 1 om, hvad permanent hårfjerning er og del 2 om, hvem der kan få lavet permanent hårfjerning

Hvis du slet ikke kan vente på den sidste del og gerne vil læse forud, kan du her finde del 4 om hvilke forskellige udstyr der findes til hårfjerning.

Q: Hvad er prisen på permanent hårfjerning?

A: Fra-prisen på permanent hårfjerning hos Cosmo Laser er 500 kr., men varierer alt efter, hvilket område du skal have behandlet. De mindre områder som f.eks. armhuler eller overlæbe koster 500 kr. Større områder som f.eks. ryg og underben koster 2.000 kr. Se vores priser på permanent hårfjerning her

Prisen afhænger også af, hvor mange behandlinger du skal have. Det kræver i langt de fleste tilfælde 8-12 behandlinger for optimalt og langvarigt resultat. Dog er det vigtigt at understrege, at antallet af behandlinger det kræves for at blive permanent hårfri er meget individuelt fra person til person.

Se videoen med Malou her, hvor hun fortæller nærmere om, hvad prisen på permanent hårfjerning afhænger af og hvilke faktorer, der har betydning for, hvor mange behandlinger man skal have.

 


Få professionel rådgivning

Vi håber, at du er blevet meget klogere på permanent hårfjerning. Hvis du gerne vil høre nærmere om behandlingen, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil en af vores kosmetiske sygeplejerske guide og rådgive dig om behandlingen samt planlægge et eventuelt behandlingsforløb sammen med dig. Book en gratis og uforpligtende konsultation her.

 

Vi glæder os til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.

Kamilla
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser 
 

 

Klinikchef Kamilla