Q&A med sygeplejerskerne - Del 2: Hvem kan få lavet permanent hårfjerning?

Q&A med sygeplejerskerne - Del 2: Hvem kan få lavet permanent hårfjerning?

Så er det blevet tid til den anden del af vores Q&A med sygeplejerskerne om permanent hårfjerning. Læs med her, hvor vi blandt andet uddyber, hvem der kan få lavet permanenent hårfjerning og hvad der er afgørende for, om du er egnet til behandlingen eller ej. 

Fik du ikke læst den første del af vores Q&A med sygeplejerskerne, så kan du læse den her og lære om hvad permanent hårfjerning er

Hvis du slet ikke kan vente på de sidste 2 dele og gerne vil læse forud, kan du her finde del 3 om, hvad prisen på permanent hårfjerning er og del 4 om hvilke forskellige udstyr der findes til hårfjerning.


Q: Hvem kan få lavet permanent hårfjerning?

A: Permanent hårfjerning er en populær og effektiv behandling for både mænd og kvinder. Det afgørende ved, om man kan få lavet behandlingen er ens hudtype og farven på hårene. 

Hvis du skal have lavet permanent hårfjerning, er det meget vigtigt, at du ikke har fået sol 4 uger forud for behandlingen. Hvis du har det, må du ikke få behandlingen, da der vil forekomme en øget opvarmning af huden, som kan give bivirkninger i form af forbrændinger. 

Det er som udgangspunkt bedst og nemmest at udføre permanent hårfjerning på personer med lidt lysere hud og mørke hår, fordi kontrasten mellem huden og hårene dermed er størst og det er nemmere at lave en specifik opvarmning i pigmentet i hårsækken og ikke i huden. Hos Cosmo bruger vi dog laseren ND:YAG, som gør, at vi kan lave en mere skånsom opvarmning, hvilket betyder, at vi både kan behandle lyse og mørke hudtyper (hudtype +4). 

Permanent hårfjerning virker ikke godt på lyse hår, da laseren går efter pigmentet, dvs. farven i dit hår og der er ikke nogen farve i de røde, lyse eller grå hår, som laseren kan opfange.

Se videoen med Malou her, hvor hun fortæller nærmere om, hvem der kan få lavet permanent hårfjerning, hvad der er afgørende for, om du kan få behandlingen og hvad du skal tage højde for, inden din behandling.

 

 

Få professionel rådgivning

Vi håber, at du er blevet meget klogere på permanent hårfjerning. Hvis du gerne vil høre nærmere om behandlingen, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil en af vores kosmetiske sygeplejerske guide og rådgive dig om behandlingen samt planlægge et eventuelt behandlingsforløb sammen med dig. Book en gratis og uforpligtende konsultation her.

 

Vi glæder os til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.

Kamilla
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser 
 

 

Klinikchef Kamilla