Q&A med sygeplejerskerne - Del 1: Hvad er permanent hårfjerning?

Q&A med sygeplejerskerne - Del 1: Hvad er permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning er en meget populær behandling hos både kvinder og mænd. Men som med alle andre kosmetiske behandlinger, er det noget, man typisk overvejer grundigt, inden man går i gang. Det er en rigtig god idé, da der er mange vigtige ting, som man bør vide om behandlingen først. 

Derfor har vi lavet en Q&A i fire dele med vores kosmetiske sygeplejerske Malou, hvor hun besvarer de typiske spørgsmål, som vores kunder stiller omkring permanent hårfjerning hos Cosmo Laser. Læs her med i den første del, hvor vi blandt andet forklarer, hvad permanent hårfjerning egentlig er. 

Hvis du slet ikke kan vente på de sidste 3 dele og gerne vil læse forud, kan du her finde del 2 om hvem der kan få lavet permanent hårfjerning, del 3 om hvad prisen på permanent hårfjerning er og del 4 om hvilke forskellige udstyr der findes til hårfjerning

Q: Hvad er permanent hårfjerning?

A: Permanent hårfjerning er en behandling med laser, som gør, at du kan slippe af med uønsket hårvækst én gang for alle. 

Behandling med permanent hårfjerning virker ved, at hårsækkene opvarmes og hermed destruerer laseren de hårsække, der er i den aktive fase, når behandlingen udføres.  

Man kan få permanent hårfjerning på de fleste steder af kroppen. De mest populære områder for kvinder er: armhuler, bikinilinje, tanga og brazil. De mest populære områder for mænd er: Ryg, skuldre, nakke og intimområdet. 

Se videoen med Malou her, hvor hun uddyber, hvad permanent hårfjerning er, hvordan behandlingen virker og hvilke områder man kan få behandlet.

 

Få professionel rådgivning

Vi håber, at du er blevet meget klogere på permanent hårfjerning. Hvis du gerne vil høre nærmere om behandlingen, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil en af vores kosmetiske sygeplejerske guide og rådgive dig om behandlingen samt planlægge et eventuelt behandlingsforløb sammen med dig. Book en gratis og uforpligtende konsultation her.

 

Vi glæder os til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.

Kamilla
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser 
 

 

Klinikchef Kamilla