COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Bliv sommerklar sammen med Cosmo

Er jeg den eneste, som godt kan mærke at sommeren er liiiige rundt om hjørnet?

Der findes simpelthen ikke noget bedre, end når solen titter frem, træerne blomstrer og alting folder sig ud. Helt personligt, får jeg altid følelsen af, at jeg gerne vil gøre noget ekstra ud af mig selv, når denne tid af året starter. Det er lidt ligesom at havemøblerne tages frem og gøres klar til brug, sommertøjet flyttes ned fra loftet og placeres først i skabet, mens vinterjakkerne og støvlerne pakkes væk.

Hvis du også kender følelsen af, bare at have lyst til at komme ud af sit “vinterhi” og gøre noget ekstra ud af sig selv, så vil du nok blive glad for denne nyhed …

 

Smuk sommeren igennem med Cosmo

De næste 3 måneder vil vi sætte ekstra fokus på, hvordan du sikrer et let, friskt og naturligt look sommeren igennem. Vi vil byde ind med:

#1 – Vores tips og tricks til hudpleje

#2 – Fokus på udvalgte skønhedsfremmende produkter

#3 – En lang række fordelagtige tilbud på vores yndlings-sommer-behandlinger.

Allerede nu kan jeg løfte sløret for, at vi har 3 skønne tilbud i maj måned!

 

Cosmo pigerne yndlings-sommer-behandling no. #1

Det er ingen hemmelighed, at vi piger som arbejder hos Cosmo, har en række personlige favoritbehandlinger. Botox behandling er altså en af dem. Det er en behandling som VIRKELIG mange har en holdning til, men ikke desto mindre, så elsker vi og vores kunder den – især om sommeren.

Det område vi behandler mest med Botox om sommeren er mellem brynene, den såkaldte bekymringsrynke. Kan du gætte hvorfor?

Det er simpelthen fordi, at når solen skinner så kniber vi alle øjnene sammen (oftest selvom vi har solbriller på). Det gør vi temmelig mange gange over sommeren, hvilket gør bekymringsrynken mere synlig. Får du så samtidig også lidt kulør, så kan 11-tallerne godt fremstå lysere end resten af huden i ansigtet.

Får man Botox i dette område, så slipper man for denne problematik ligesom at ens bekymringsrynke ikke bliver værre hen over sommeren, men at muskelen får lov til at slappe af.

Sommertilbud på Botox

Årets første sommerkampagne er, ikke overraskende, naturligvis Botox. Med Botox kan du ikke kun fjerne din bekymringsrynke, men også panderynker eller smilerynker er temmelig populære områder.

Du kan hoppe ind på vores virtuelle ansigtsguide og blive inspireret til, hvilke muligheder der er med Botox (og mange andre behandlinger.

Ha’ en dejlig dag.

 

Nina
Kosmetisk sygeplejerske

blank