COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Jeg har været så heldig…

Og fået muligheden for at interviewe Tanja, som får udført tatoveringsfjernelse hos Cosmo.

Så hvis du er nysgerrig omkring tatoveringfjernelse og måske selv overvejer at få fjernet en tatovering, så læs mit interview med Tanja her.

Bag om kunden: Tanja, 32 år, butiksbestyrer

Hvorfor valgte du at få fjernet din tatovering?

Jeg var et andet sted i mit liv, da jeg fik den lavet. Jeg var 24 år, og da jeg først havde fået den lavet, syntes jeg, at den var vildt fed! Jeg tænkte ”det her er noget, jeg kan stå ved og jeg ændrer mig ikke!” Men hvad jeg desværre ikke lige tænkte over, var at, når man bliver ældre, så får man en ny hverdag, nye interesser, ny omgangskreds og pludseligt er man bare ikke den samme person længere.

Ens person udvikler sig og man kan ikke identificere sig med den tatovering længere, fordi man er kommet til et nyt sted i sit liv. Og så kan det være mega grænseoverskridende, at skulle forklare andre, hvorfor man har tatoveringen, hvis man ikke selv kan stå ved den længere.

Har du fortrudt, at du fik den lavet?

Jeg har fortrudt, at jeg fik den lavet, men den blev heller ikke helt, som jeg ville have, at den skulle blive. Jeg havde en anden visuel idé om, hvordan den skulle se ud, end hvordan den i virkeligheden kom til at se ud. Jeg har stadig nogle tatoveringer, som jeg ikke føler et behov for at fjerne. Men lige den ene på min underarm, den var jeg altså bare aldrig helt glad for. Plus, den var placeret et sted, hvor jeg hele tiden bemærkede.

Hvordan har det været, at få fjernet din tatovering?

Det har været helt fint. Men man skal være tålmodig, da det kan tage tid, fordi kroppen selv skal arbejde for at nedbryde blækken.

Kan man se at den har været der?

Ja, man kan godt se det lidt på min hud, men det er meget sjældent, at folk bemærker det. Og det er kun, når jeg selv viser det frem til folk, at de kan se det, selvom den var placeret et ret tydeligt sted på min underarm. Men jeg kan sagtens selv se, at den har været der.

Hvor mange behandlinger har du fået?

Jeg mener vist, at jeg har fået 6 eller 7 behandlinger. Men det er kun 2 mdr. siden min sidste behandling, så jeg ved at, over de næste mdr., vil jeg kunne se, at det forandrer sig.

Blev du bedøvet?

Nej, det gjorde jeg faktisk ikke, fordi min tatovering ikke er så stor og jeg har en ret høj smertetærskel. Så efter jeg lige prøvede det af, kunne jeg mærke, at det kunne jeg godt holde ud. Når nu min tatovering ikke var større, end den var. Så derfor valgte jeg ikke at få lokalbedøvende creme på området, som jeg ellers ved, mange benytter inden deres behandlinger.

Har du også fortrudt din tatovering?

Så gør som Tanja og kom ind til en personlig og gratis konsultation. Konsultationen udføres af en kosmetisk sygeplejerske og vil vare ca. 20 minutter. Her vil du få vurderet din tatovering samt høre mere om vores pris- og behandlingsgaranti, samt tatoveringsfjernelse, som udføres med PicoWay laser, som du kan læse mere om her.

Du kan booke din konsultation online lige her. Hvis det er nemmere for dig, er du også velkommen til at ringe til klinikken på tlf. 35394400. Så hjælper vi dig med din booking.

Spar 25 % på din tatoveringsfjernelse

Til og med søndag d. 23. juni 2019 kan du spare 25 %. på tatoveringsfjernelse.

Du er velkommen til at købe hele dit forløb til kampagnepris.
Du skal blot være opmærksom på, at dit køb senest skal være benyttet d. 30. juni 2020.

>> Se dine kampagnepriser lige her!

 

Denise,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank

Book en gratis konsultation i dag!