COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Kan du huske Naya?

En kunde, som min kollega Kristine skrev om for nogle måneder siden.

(…det er okay, hvis du ikke kan, for i dagens indlæg deler jeg hendes interview igen 🙂 )

For selvom at jeg og mine kollegaer sætter en stor ære i at  dele ud af vores viden, så du selv (bedst muligt) kan træffe de beslutninger, der er rigtige for dig, så kan det også være godt (og vigtigt) med en anden vinkel på tingene nogle gange.

Derfor har jeg valgt at gengive et virkelig godt interview med kunde, ved navn Naya. Da Naya for ca. 7 mdr. siden blev interviewet, havde hun fået udført sin første skin tightening laserbehandling.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så læs endelig videre. For her får du interviewet…

Bag om kunden: Naya, 60 år, pædagog

 

“Hvorfor vågnede jeg så sent op!? Jeg skulle have gjort det, da jeg var yngre”

Hvorfor valgte du at få udført behandlingen?

Jamen, det gjorde jeg, fordi jeg tænkte, det var på tide… Er 60 år og vil gerne se bedre og friskere ud. Og jeg havde hørt, at behandlingen går i dybden og hjælper kollagenet i huden til at gøre sit arbejde bedre. (Du kan læse mere om, hvad behandlingen går ud på hér).

Hvordan føltes behandlingen?

Det var faktisk helt okay, og oplevede ingen mærkelige smerter, som man måske forventer med en laserbehandling. Det var bestemt ikke smertefuldt

Hvordan havde du det i ugen efter behandlingen?

Min hud havde det helt fint efter behandlingen og jeg kunne bruge mine daglige cremer, som jeg plejer… Faktisk følte jeg, at jeg allerede efter behandlingen så friskere ud. Men ved ikke, om det måske bare var mig.

Jeg følte mig i hvert fald mere frisk og på en måde også mere glad, fordi jeg havde gjort det for mig selv. Så rent psykisk havde jeg det vildt godt. Og det er så også fordi, at jeg vidste, at det ikke var lige med det samme, at jeg ville kunne se resultatet, men at det ville blive bedre henover de efterfølgende måneder.

Nu er det ca. 3 mdr. siden din behandling. Har du kunnet mærke nogen forskel?

Der er en del, der fortæller mig, at jeg ser friskere ud… Bl.a. derfor overvejer jeg også at få behandlingen på min hals. Især fordi, at jeg føler, jeg har været lidt hård ved min hud omkring min hage og hals, ved at plukke og vokse, da jeg døjer med uønsket hårvækst i området.

Så kunne godt tænke mig, at give min hals en omgang også, for jeg føler, at min hud i ansigtet er blevet meget pænere og nærmest ‘plumbed’ efter behandlingen.

Kunne du finde på at gentage behandlingen?

Ja…. Det vil jeg rigtig gerne, og det er også meningen, at man skal have mindst tre gange for at få det bedste resultat. Jeg vil gerne fortsætte med at forbedre og styrke min hud yderligere.

Ville du ønske, at du havde fået behandlingen før?

MEGET! Jeg tænker meget på, hvorfor man bruger penge på alt muligt, og ikke på sin hud. Hvorfor vågnede jeg så sent op?

Jeg skulle have gjort det, da jeg var yngre, for at bevare min flotte hud… Dens udstråling og fasthed. Men bedre sent end aldrig…

>> Du kan se med, da Naya fik sin første skin tightening behandling lige hér.

Få en opdateret status på Naya’s forløb

Naya har efterfølgende fået udført to yderligere skin tightening behandlinger. Derfor har jeg kontaktet hende og fået en opdateret status efter hendes afsluttede forløb med 3 behandlinger.

Læs videre og hør hvad Naya havde at sige om hele sit forløb her:

“Jeg er først og fremmest virkelig glad for, at jeg valgte at gå igang med at få disse behandlinger, da jeg i mange år har været ked af den udvikling, min hud havde taget i form af manglende elasticitet og fasthed.

Jeg kan godt mærke en forskel i min hud. Det kan bedst beskrives som, at min hud føles mere styrket og stram, og lidt sådan mindre ‘flad’ – hvis man kan sige det. Det har været ret interessant at følge med i, hvordan min hud stille og roligt har forbedret sig.

Synes også, jeg har opnået mere vitalitet i min hud, men ved ikke om dette skyldes behandlingen eller bare er mig, der er blevet bedre til generelt at passe på min hud. Jeg er bare stadig ked af, at jeg ikke startede tidligere!

Supplerende behandlinger

Mange af vores kunder vælger at opgradere deres Skin Tightening laserbehandling til ‘3-i-1 Hudforyngelse’ – storesøsteren til skin tightening. Denne laserbehandling er nemlig, udover at være hudopstrammende, også god mod ujævn hudtone og fine linjer.

Vi har også en del kunder, der anvender filler for at opnå mere løft og definition i ansigtet.

blank
Kunden har fået udført 3-i-1 Hudforyngelse og let fillerbehandling.

 

Spar 20-33 % i begrænset tidsrum

Lige nu og i et meget begrænset tidsrum. Tilbuddet kan KUN købes, så længe vi har ledige tider!

Du sparer 33 % ved køb af en pakke á 3 behandlinger, og 20 % på én enkeltbehandling (f.eks. som en opfølgende behandling).

Men dit køb kan benyttes i et år – du har nemlig helt frem til 31. marts 2020 til at få udført dine skin tightening laserbehandlinger.

Se alle priser og behandlingsområder her:

Spar 33 % på pakke á 3

3 x Underansigt inkl. kæbelinie  = NU 3.300 kr. (spar 1.650 kr.)

3 x Underansigt inkl. kæbelinie og hals  = NU 4.400 kr. (spar 2.200 kr.)

3 x Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst = NU 7.000 kr. (spar 3.500 kr.)

3 x Hals og bryst  = NU 5.000 kr. (spar 2.500 kr.)

>> Køb din pakke á 3 behandlinger hér!

Spar 20 % på enkeltbehandling

1 x Underansigt inkl. kæbelinie  = NU 1.320 kr. (spar 330 kr.)

1 x Underansigt inkl. kæbelinie og hals = NU 1.760 kr. (spar 440 kr.)

1 x Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst = NU  2.800 kr. (700 spar kr.)

1 x Hals og bryst  = NU 2.000 kr. (spar 500 kr.)

>> Køb dine enkeltbehandlinger hér!

 

Book din gratis konsultation i dag!

Hvis du også tænker, at skin tightening lyder som noget for dig (eller du har lært af Naya’s ‘fejl’ og gerne vil styrke din hud, mens den endnu ikke er blevet meget slap), så book en gratis konsultation og hør hvad vi kan gøre for at styrke og forynge din hud.

Til din gratis og helt uforpligtende konsultation kan du få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil skræddersy et behandlingsforløb, der passer dit behov og ønske.

Book din gratis konsultation med det samme!

blank

Skal du på solferie?

Så er der ingen ko på isen… Du kan nemlig sagtens få udført behandlingen, selvom du har været i solen inden og efter dine behandlinger – (dejligt, ik?).

(Men HUSK: Der er kun et begrænset antal tider – og det er først-til-mølle!)

>> Investér i din hud nu, inden det er for sent!

Ønsker dig en dejlig aften,

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank

PS. Ønsker du at betale i rater? Så husk, at vi tilbyder rentefri financering 🙂