Book

ANDRE BEHANDLINGER

Der findes mange veje til en smuk hud. Hos Cosmo tilbyder vi – udover laser- og injektionsbehandlinger – en fantastisk Hollywood ansigtsbehandling med produkter fra iS Clinical, et Dermaroller hjemmekit, som bl.a. bidrager til en mere fin, ensartet og ’plumbed’ hud og en Cosmelan to-trinsbehandling, som reducerer ujævn hudtone på alle hudtyper – hele året rundt.

ALLE ANDRE BEHANDLINGER

KOSMETOLOGI

Hudforyngende behandlinger – uden laser – der giver resultater

Der findes mange veje til en smuk hud. Hos Cosmo Laser tilbyder vi ansigtsbehandlingen Fire & Ice, som er baseret på aktive produkter. Du får altså ikke bare renset og plejet din hud, men du får også en behandling, der aktivt arbejder med din huds problemer, som f.eks. akne eller rynker.

Udover Fire & Ice, som er en fantastisk Hollywood frugtsyrebehandling med produkter fra iS Clinical, tilbyder vi et Dermaroller hjemmekit, som bl.a. bidrager til en mere fin, ensartet og ’plumbed’ hud og Cosmelan, en effektiv to-trinsbehandling, som reducerer ujævn hudtone på alle hudtyper – hele året rundt.

 

Hos Cosmo Laser udføres alle behandlinger af en kosmetisk sygeplejerske.

 

Læs mere om vores behandlinger

Fire & Ice frugtsyrebehandling
Dermaroller hjemmebehandling
Cosmelan behandling

Hør mere om vores behandlinger eller book en tid her.

Hvis du gerne vil have mere at vide om vores behandlinger, er du velkommen til at ringe til os på 35 39 44 00 (Mandag – torsdag: 07.30 – 21.00 / Fredag: 07.30 – 18.00 / Lørdag – søndag: 08.00 – 16.00).
Du kan også bestille en tid via vores online bookingsystem. Bare klik på knappen og opret dig i systemet. Så kan du nemt booke, flytte eller aflyse tider.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER