COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Vi er jo en masse damer inde på Cosmo..

… Og som du sikkert kan regne ud, så går snakken livligt i frokoststuen.

Vi vender gerne stort og småt med hinanden, og SELVFØLGELIG snakker vi rigtig meget om hudpleje, som vi jo alle brænder for.

For kort tid siden startede et hold nye sygeplejersker inde hos os, (Jep, vi har travlt, og har udvidet biksen lidt) og det nye “kuld” har netop været på kursus for at lære om vores IS Clinical hudpleje produkter.

IS Clinical er ud over Beaute Pacifique, den produktserie vi har valgt at forhandle hos Cosmo. Det er der en grund til.

 

Det virker!

På kurset fik de nye sygeplejersker lidt produkter med hjem, de kunne teste på sig selv. For hvis man sælger noget, skal man selvfølgelig også vide, hvordan det virker.

Det er noget, vi går ret højt op i på Cosmo.

 

Det her siger de nye sygeplejersker om IS Clinical!

Sarah

“Jeg er 41 år, og har prøvet et utal af hudplejeprodukter i alle prisklasser. Efterhånden har jeg dog skåret ned på mit hudplejebudget, fordi jeg er blevet så glad for Botox, og jeg ikke har fundet nogen creme eller serum, som lever op til mine forventninger.

Men IS Clinical er, som at sætte sig ind i Audi, når man er vant til en Skoda. Min hud lyste op, allerede dagen efter jeg startede med deres serum og rens. Her efter 2 uger er de mørke rander under øjnene, som altid har irriteret mig nærmest halveret i kraft, og min hudtone er mere jævn”

Cecilie

“Man får jo stor respekt for de produkter. Jeg er SÅ overrasket over, at man MED DET SAMME kan se en forskel. Jeg skal helt klart have flere af deres produkter. Uden tvivl. Man gider jo godt købe noget, der er lidt dyrt, hvis det rent faktisk virker…!”

Skal du også prøve?

 

Adventspakke nummer 2. fra Cosmo består af …

Et lækkert IS Clinical mini “Fire & Ice” kit til hjemmebrug!

Som du måske ved, er “Fire & Ice” vores sindsygt populære og super potente ansigtsbehandling, som vi laver med stor succes i klinikken. Med dette sæt kan du lave dine egne (knap så skrappe, men stadig super effektive) Fire & Ice behandlinger hjemmefra. Ikke dumt hvis du er bagud på tid, eller gerne vil spare lidt penge, og stadig opnå gode resultater.

 

I pakken finder du:

iS CLINICAL Tri-Active Exfoliant
iS CLINICAL Hydra cool serum (15 ml)
iS CLINICAL Hydra Intensive Cooling Masque

 

Prisen for denne adventspakke er kun 1280 kr. (sparer 15 %)

 

Mini Fire & Ice frugtsyrebehandlinger fjerner døde hudceller i hudens øverste lag. Det giver en helt fantastisk ny glød i huden. Derudover forbedrer den uren hud eller akne, skaber en mere ensartet og glat overflade, genopbygger og styrker træt og medtaget hud, fremmer cellefornyelsen og reducerer åbne porer. Det skal lige siges, at hjemme behandlingerne ikke er lige så kraftige, som dem vi udfører i klinikken men flotte resultater, får du uden tvivl alligevel.

 

Pssst…Et lille tip fra frokoststuen!

Blandt alle Cosmopigerne er dette hjemmekit uhyr populært, at bruge inden man skal lægge en flot make-up! Det giver huden lidt ekstra glans og fugt. Så hvis du rigtig skal shine i anledningen af julefrokosterne eller Nytårsaften, så kan dette hjemmekit klart anbefales.

 

Ja tak! Hvordan køber jeg mit eget Fire & Ice kit?

Mini Fire & Ice kan købes fra i dag og frem til næste søndag d. 11/12. Du kan enten komme forbi vores klinikker og købe tilbuddet eller købe det i vores online gavekortshop.

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg “Mini Fire & Ice hjemmekit”

4. Betal med dit kreditkort

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Køber du kittet online, skal du hente din pakke i klinikken på Ny Vestergade 1.

Har du nogen spørgsmål til produkterne eller dit køb så kontakt os på Facebook eller på telefon 35394400. Du er også velkommen til at skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk.

 

Julehilsen,

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS. Husk at adventspakke tilbuddet kun gælder til søndag d. 11/12 og kun så længe lager haves! Køb her, så er du sikker på at få din pakke >>