COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


De fleste ved, hvad pigment er. Men det er ikke alle, der bl.a. er klar over, hvorfor pigment opstår, at man kan reducere det, og hvad der skal til for at vedligeholde resultaterne. Mit ønske er, at du er så informeret omkring dine behandlinger, som muligt. Derfor har jeg lavet en oversigt over fem vigtige ting, som kan gøre dig lidt klogere på området.

 

#1 Pigmentforandringer skyldes oftest soldyrkelse

Der kan være adskillige årsager til pigmentforandringer såsom hormonelle forandringer, men den største synder, er solen. Når huden er udsat for solen, danner den nemlig et skjold i form af pigmentation. Dette sker fordi hudens egen forsvarsmekaniske, gør hvad den kan for at beskytte sig selv imod solens skader. Så man kan sige, at jo mere sol vi får, jo mere solskadet bliver vores hud.

 

#2 Solskadet hud er en permanent skade

Mange tror, at en solskadet hud bliver god igen, hvis man dropper soldyrkelsen og holder sig i skyggen i en periode. Dette er desværre ikke korrekt. En solskade forsvinder ikke igen; når huden først er ødelagt er den ødelagt. Dvs. at man ikke kan fjerne den skade, der er lavet i huden, da denne er permanent. Men frygt ej! Der er heldigvis håb forude, for selve synligheden af solskaderne KAN reduceres med laser.

 

#3 Du er nødt til at ændre dine vaner

Alle ved, at man ikke kan tabe sig af at spise chokoladekage hver dag. På samme måde kan din hud ikke blive fin og ensartet igen ved fortsat at udsætte den for sol. For at vedligeholde dine resultater, er du derfor nødt til at ændre dine solvaner. Med andre ord; du skal dagligt gå med solbeskyttelse og holde dig helt væk fra solen og brug gerne solhat, hvis du vil undgå at de brune pletter dukker frem igen.

 

#4 Den brune farve falder af

Efter en laserbehandling mod pigmentforandringer og ujævn hudtone, går der nogle dage, hvor de brune pletter bliver lidt mørkere end de var ved udgangspunktet. Dette sker fordi, at laseren absorberes i den brune farve og spalter pigmenterne i mindre stykker, som derefter kommer op til overfladen i form af mørke pletter. Disse mørke pletter reduceres langsomt.

De skaller ikke af som sår, og opleves heller som flager på huden. Pigmentet ryger langsomt af hudens overflade, og du vil kunne opleve at se noget brun farve på din vatrondel – f.eks. når du renser din hud med skintonic om morgenen.

 

#5 Du kan gøre din hud mere modstandsdygtig overfor solen

Udover at passe på din hud med solfaktor og undgå for meget soldyrkning, kan du faktisk også gøre din hud stærkere, så den bedre kan håndtere det, når den bliver udsat for sollys. Du kan styrke din hud med en A-vitamin creme.

Beauté Pacifique’s Super Booster A creme indeholder en høj dosis vitamin A, som fornyer huden og faktisk bevirker, at den samtidigt bliver tykkere. Dette betyder simpelthen, at din hud bliver mere modstandsdygtig overfor de skader, den dagligt bliver udsat for.

 

 

Du kommer langt med 3 behandlinger

Som udgangspunkt anbefaler vi 3-6 behandlinger. Dog er de fleste meget tilfredse efter de første 3 behandlinger. Kan du huske Marie Louise, som vi skrev om tidligere på måneden? Hun fik et utroligt flot resultat allerede efter sin første behandling, men kom ind til sin anden behandling, for at få fat i det næste lag pigment. Resultatet taler for sig selv!

>> Se hvordan det gik da Marie Louise fik sin anden behandling under en live-udsendelse hér.

Du skal have være 100 % fri for sol i minimum 4 uger, inden du kan blive behandlet for pigmentation og ujævn hudtone.

 

Kampagne: Køb 3 – betal for 2!

Til og med onsdag d. 28. februar 2018 har vi kampagne på behandling af pigmentforandringer. Du kan købe en pakke á 3 behandlinger, som vi anbefaler, for at opnå det bedste resultat men kun betale for 2 behandlinger.

 

Din kampagnepris for 3 behandlinger

Ansigt: Nu 4.200 kr. (før 6.300 kr.)

Kinder: Nu 2.600 kr. (før 3.900 kr.)

Næse: Nu 2.000 kr. (før 3.000 kr.)

Pande: Nu 2.800 kr. (før 4.200 kr.)

Overlæbe: Nu 1.800 kr. (før 2.700 kr.)

Hage: Nu 1.900 kr. (før 2.850 kr.)

Hals: Nu 4.000 kr. (før 6.000 kr.)

Bryst: Nu 4.200 kr. (før 6.300 kr.)

Begge håndrygge: Nu 2.600 kr. (før 3.900 kr.)

Enkelte pletter: Nu 1.800 kr. (før 2.700 kr.)

 

>> Læs mere om laserbehandlingen

 

 

Sådan køber du kampagnen

Du kan købe denne kampagne online på vores gavekortshop, ved blot at følge disse 4 trin:

Trin 1: Gå ind på Cosmos gavekortshop

Trin 2: Udfyld dine personlige informationer

Trin 3: Vælg den tilbudspakke du vil købe.

Trin 4: Betal med dit dankort

 

Vigtig information om dit online køb

Grundet travlhed modtager du ikke en bekræftelse lige med det samme, men dit køb er gennemført og står nu i vores system. Du kan derfor sagens booke en tid til konsultation og behandling, selvom din bekræftelse stadig er undervejs.

Dit køb noteres i din personlige journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort. Du er velkommen til at købe tilbuddet, selvom du ikke er konsulteret. Foretager du et køb, og fortryder efter din konsultation så får du pengene tilbage.

Ha’ en rigtig dejlig dag

 

Louise

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

P.S.: Husk at vi tilbyder rentefri finansiering hos Cosmo i samarbejde med Sparnord bank. Læs meget mere her >>