COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Gå sommeren i møde med glatte ben!

I denne mail vil får du mine 5 bedste tips til glatte ben.

Er du klar!?

Her får du…

Mine 5 tips til forårets glatteste ben!

Tip #1 Forbered med tørbørstning
Første trin mod glatte ben er at sørge for at ingen hår har sat sig fast under huden, men er fremme og klar til at blive fjernet. Dette kan en omgang tørbørstning sørge for, inden du begiver dig ud i barbering, voksning eller epilering.

Tip #2 Barbér med balsam
Ja, du læste rigtigt.. Balsam er ikke kun godt for hårspidserne. Det er virkelig effektivt til at blødgøre din hud, under din barbering. Bare et godt tip 😉

Tip #3 Find den rette skraber
Jo kraftigere hår, jo flere barberingsblade. Så hvis du døjer med kraftig hårvækst, er de tynde engangsskrabere ikke altid de mest effektive. Tværtimod kan de bidrage til irritation og indgroede hår, da hårene ikke skæres skarpt over.

Tip #4 Voks dig til bløde ben
Hvis du ikke gider bruge tid på at barbere dig flere gange om ugen (eller dagen), så er voks en god løsning for dig. Denne hårfjerningsmetode fjerner hårene fra roden, hvilket betyder at dine ben ikke stikker (i hvert fald er de bløde i en del længere tid sammenlignet med barbering).

Tip #5 Det kolde gys
Efter din hårfjerning kan det være en god idé at skylle efter med koldt vand. Dette vil hjælpe med at lukke porerne sammen efter din hårfjerning og derved reducere chancen for (røde) knopper.

Døjer du med uønsket hårvækst?

Hvis du er træt af at dine ben stikker allerede en halv dag efter du har barberet dem, eller på anden måde er træt af at fjerne hår, så synes jeg, du skulle overveje permanent hårfjerning. Det kan gøre livet en del nemmere for dig!

Book en gratis konsultation og hør hvad vi kan gøre for dig.

Konsultationen udføres af en kosmetisk sygeplejerske og er helt uforpligtende.

>> Book din gratis konsultation her!

Spar 50 % på behandlingen

I mine kommende mails vil jeg fortælle dig meget mere om permanent hårfjerning. Men indtil da vil jeg bare lade dig vide, at du lige nu kan spare 50 % på permanent hårfjerning ved køb af minimum 2 områder. Tilbuddet gælder kun t.o.m. d. 30. april 2019 – men kan benyttes i et helt år.  Læs mere om tilbuddet her!

Rigtig god søndag,

Leyla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank

PS. Du skal til en gratis konsultation, hvis du ikke har fået permanent hårfjerning udført hos Cosmo. Book din gratis konsultation med det samme her!