COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


… kender du dem alle?

Mange har den opfattelse, at en laserbehandling “bare” er en laserbehandling. Og at det bl.a. ingen betydning har, hvornår man får den, og hvor lang tid der går mellem behandlingerne.

Men det er faktisk langt fra sådan.

For i virkeligheden afhænger dit resultat af 3 simple ting!

Læs videre og se om du følger de anbefalede guidelines til det mest optimale laserbehandlingsforløb.

 

Sådan får du mest ud af dine laserbehandlinger

 

#1 Vælg vinterhalvåret fremfor sommerhalvåret

Den allerbedste tid til laser, er i de måneder, hvor solen er gået i hi. Det er fordi, at ved 9 ud af 10 behandlinger må laser ikke udføres på en hud, der har været udsat for solen.

Hvis du så har købt et forløb med flere behandlinger (og får dine behandlinger om i sommerhalvåret) kan det derfor gå ud over resultatet.

For ved nogle laserbehandlinger vil det mest optimale resultat fås ved at øge laserstyrken fra gang til gang. Og hvis der går for lang tid mellem hver behandling (f.eks. hvis du har fået sol) vil det påvirke dit endelige resultat.

Det så er man nødsaget til at skrue ned for laserstyrken igen, da man står med et nyt udgangspunkt.

 

#2 Minimum 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum

Mange tror, at én behandling er nok, men der skal faktisk minimum tre behandlinger til (pånær ved permanent hårfjerning), før det har en evidensbaseret virkning.

Det er lidt ligesom at tage ud at spise en tre-retters, men forvente, at du får samme smagsoplevelse og mæthedsfornemmelse af bare at vælge en forret. Istedet giver det dig bare en lille smagsprøve på hvad du kan forvente.

Derfor er det en god tid at starte op i vinterhalvåret, da det giver rig mulighed for at få alle tre behandlinger i forlængelse af hinanden – uden påvirkning af solen.

 

#3 Den korrekte pleje forstærker resultatet

Laser er en utrolig skånsom behandling mod MANGE forskellige problemstillinger. Men samtidigt er det en effektiv og dybdegående behandling, som sætter gang i en masse processer i din krop og hud.

Med den rette hudpleje vil du derfor bl.a. opleve at laserbehandlingen effektiveres, huden heler hurtigere og resultatet holder længere. Derfor er det en god idé, at følge de anvisninger din behandler vejleder dig i – når det kommer til den rette hudpleje, både før, under og efter dit afsluttede forløb.

 

Book en gratis konsultation

Lige nu har vi introduktionstilbud på vores helt nye signaturbehandlinger, som er tre forskellige kombinationsbehandlinger – tilpasset DIT behov.

Hvis du er nysgerrig omkring, hvordan vi kan hjælpe DIN hud, så book en gratis konsultation lige her og få personlig vejledning. Konsultationen varer ca. 20 minutter og er HELT uforpligtende.

>> Book din gratis konsultation i dag

 

Cosmo fylder 10 år

Du er inviteret til fest – Torsdag d. 14. November kl 16-18 – hvor vi fejrer, at vi i 10 år har kunnet hjælpe danskere med at føle sig mere tilpas i egen krop og hud. Og dette havde slet ikke været muligt, hvis ikke du havde været ombord på rejsen.

blank

Derfor vil vi meget gerne se dig! Du kan læse mere om og tilmelde dig fødselsdagen lige her. Det er helt gratis og ALLE er velkomne.

blank

Vi ses på torsdag <3

Ha’ en dejlig aften,

Sarah,
Cosmopolit og Direktør
Cosmo Laser
blank
PS. Læs mere om vores nye signaturbehandlinger her – Og se INTRODUKTIONSTILBUDDET her.