COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Vidste du, at (nogen) strækmærker kan forebygges?

Det er ikke alle, der synes lige godt om deres strækmærker. Faktisk gør mange kvinde alt hvad de kan, for at undgå at få dem. Men sandheden er, at det kan være svært at undgå at få strækmærker – både for mænd og kvinder. Genetik, diæter og graviditet er de mest almene årsager til at de opstår.

 

Forebyg så godt, du kan …

Selvom nogen strækmærker kan være uundgåelige, så kan du faktisk selv gøre nogle tiltag for at dine strækmærker måske ikke bliver helt så mange og tydelige. Se bare her.

Tip #1: Undgå “yoyo” vægt

Strenge diæter, hvor du hurtigt taber dig, (og tager kiloene på igen) skal du helst undgå. Yoyo-vægt er nemlig en ultra-synder, når det gælder dannelse af strækmærker, da hudens elasticitet ikke har mulighed for at følge med udviklingen.

Ønsker du at smide nogle kilo (eller tage på i vægt), vil jeg istedet anbefale, at du gør det gradvist. En god tommelfingerregel er 1/2-1 kg om ugen.

 

Tip #2: Fugt, fugt og atter fugt

Sørg for at give din hud (især de udsatte områder såsom; mave, hofter, baller og bryster) en god omgang med fugtighedscremen. For bedste resultat, gentag gerne 2-3 gange om dagen

Bonus info: Prøv at finde en bodylotion, der indeholder vitamin A. Vitamin A er nemlig med til at gøre huden stærkere og mere modstandsdygtig overfor skader.

 

Tip #3: Sund kost og gode vitaminer

God næring er godt mod forebyggelse af strækmærker. Sunde og rene råvarer, der indeholder gode vitaminer og antioxidanter – især vitamin A og E – har nemlig stor indflydelse på din huds sundhed.

Du finder vitamin A i bl.a. gulerødder, grønkål, spinat og tun. Vitamin E finder du i bl.a. mandler, hasselnødder og torskerogn. Supplér eventuelt med en multivitamin, for at få dækket alle dine behov.

Bonus info: Drik gulerodsjuice. Det indeholder nemlig hele 50% mere A vitamin sammenlignet med en almindelig rå gulerod.

 

Har du allerede fået strækmærker?

Hvis du allerede har fået strækmærker, og du er kede af dem, så har jeg gode nyheder til dig. For hos Cosmo kan vi reducere strækmærker med op til 60-80 % ved hjælp af laser. Afhængig af dine strækmærker, skal du regne med mellem 3-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

 

Se de flotte før-efter billeder

* Resultat 1 måned efter 2 gennemførte behandlinger

blank

 

 

 

 

 

 

 

 

blank

 

 

 

 

 

 

* Resultat 1 måned efter 4 gennemførte behandlinger

 

Spar 36% på strækmærker

Du kan lige nu spare 36 % ved at købe en pakke á 3 behandlinger inkl. 2 cremer; 1 x Shield fra IS Clinical og en A-vitamin Super 3 Booster fra Beauté Pacifique. Tilsammen hjælper disse cremer på helingsprocessen, da de reparerer huden og booste genopbygningen af collagendannelsen. Du kan se de forskellige priser på vores pakker her:

Lille område (1/3 af en A4 side) inkl. cremer: Nu 5.000 kr. (normal 7.815 kr.)

Mellem område (1/2 af en A4 side) inkl. cremer: Nu 8.000 kr. (normalt 12.500 kr.)

Stort område (1/1 af en A4 side) inkl. cremer: Nu 10.000 kr. (normalt 15.625 kr.)

 

Hvis du vil høre mere om behandlingen, så book en gratis og uforpligtende konsultation her. Du er også velkommen til at købe pakken online her. Husk altid en konsultation før din første behandling.

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe til os på 35394400.

 

Håber du har en dejlig tirsdag!

 

Med venlig hilsen,
Nina
Kosmetisk sygeplejerske

blank

PS. Du kan se alle vores sommerkampagner her