COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Hej! 🙂

Jeg hedder Regitze, og jeg er kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser.

(Hvis du har fulgt med i løbet af måneden, så ved du naturligvis allerede dette…)

Jeg udfører mange forskellige behandlinger her i klinikken. Men den behandling, som mine kunder fortsat er mest nysgerrige omkring, er Botox.

Mange forveksler Botox og filler, og tror f.eks. at man får store læber af Botox. Det gør man ikke!

Botox “lammer”, mens filler fylder ud. (Det er altså filler, der skal i læberne!)

Botox er især godt til at fjerne bekymringsrynker mellem øjnene, pandelinjer eller kragetæer ved siderne af øjnene.

Hvis din Botox bliver lavet af en professionel behandler med æstetisk sans, så er der sjældent nogen, der vil opdage, at du har fået det lavet.

Behandlingen vil blot – på diskret vis – give dig et mildere, friskere og diskret yngre udseende.

I dag vil jeg dele de 3 ting, jeg aldrig går på kompromis med, når jeg udfører Botox-behandlinger på mine kunder.

>> Du kan læse mere om Botox behandling hos Cosmo her

3 vigtige ting, når jeg udfører en Botoxbehandling:

#1 – Din sikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed har nogle skrappe regler for, hvem der må lave Botoxbehandlinger, og du kan være helt sikker på, at du udelukkende møder specialuddannede læger og sygeplejersker hos Cosmo Laser.

Inden du kommer til Botoxbehandling hos mig eller en af mine kollegaer, vil du altid have mødt en af vores speciallæger til en forkonsultation, hvor I sammen gennemgår din medicinske historie. Hvis du kan godkendes til at få udført Botox, skal der gå 48 timer, før du kan blive behandlet.

Vi kalder det “48-timers betænkningstid”. Dette er blot for din sikkerhed, så der ikke er noget “hovsa” over beslutningen.

#2 – Ærlig rådgivning

Når jeg laver Botox, tager jeg altid udgangspunkt i dine ønsker. Der er ikke noget værre end at få “påduttet” en behandling, man ikke er interesseret i. Omvendt bliver jeg i nogle tilfælde også nødt til, at punktere nogle forvetninger.

Hvis du er 45 år, kan jeg sandsynligvis ikke få dig til at ligne en på 20, og det ønsker jeg egentlig heller ikke. For resultatet vil hverken være naturligt, pænt eller diskret – og det er det, jeg altid går efter, når jeg behandler med Botox.

Hos os er idealet, at du bliver den bedste version af dig selv. Ikke at få dig til at ligne en anden. Du kan stole på vores faglighed og rådgivning, og trygt læne dig tilbage, når vi sammen har lagt en plan for din behandling. Det lover jeg dig! 🙂

#3 – Naturligt resultat

Jeg er selvfølgelig optaget af, at mine kunder opnår det bedst mulige resultat. Lige præcis derfor elsker jeg at lave Botox. Nogle af mine kunder vedligeholder behandlingen 3-4 gange om året, og andre kigger forbi en gang om året, f.eks. før en større begivenhed, når de ønsker at se friske og udhvilede ud.

Det gode ved Botox er, at virkningen kommer stille og roligt et par uger efter behandlingen, og klinger af igen efter 3-6 måneder. Det er altså ikke sådan, at du “pludselig” ser anderledes ud, eller at du vågner op en morgen, og (igen) har fået dine rynker tilbage over natten.

Er du nysgerrig?

Hvis du gerne vil vide mere om Botox, og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig, så vil jeg meget gerne byde dig velkommen til en gratis og ganske uforpligtende konsultation hos en af vores speciallæger i klinikken.

Din konsultation er helt gratis, og blot en uforpligtende snak med vores lægeansvarlige, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål omkring hvad Botox kan gøre for dig.

Få faste lave priser på Botox. Når det passer dig!

Tænk hvis du selv kunne bestemme, hvornår der var tilbud på dine yndlingsbehandlinger.

(… Psst – det kan du nu!)

Som medlem af MyCosmo får du nemlig adgang til store besparelser på dine Botox- og fillerbehandlinger, samt en masse andre fordele. Altid – lige når det passer dig!

>> Lad mig høre mere om MyCosmo

Hvis du ikke er interesseret i at blive en del af “familien”, kan du lige nu spare 10 % på Botox-behandling. Tilbuddet gælder  t.o.m. d. 31. maj 2020 og dit køb kan anvendes t.o.m. d. 31. august 2020.

Solrige hilsner herfra!

Regitze,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Få adgang til lave priser, når det passer dig med MyCosmo her.